Algerens af tag forlænger dit tags levetid!

Kajdis Algerens tilbyder professionel, skånsom og effektiv behandling samt efterbehandling af dit tag, så det holder sig pænt, rent og sikkert i mange år.

Et tæt og algefrit tag ser ikke kun godt ud, men sørger samtidig for et behageligt indeklima. Vi har en bred kundekreds, der både omfatter private og erhverv – fx virksomheder, institutioner, industri og foreninger.

Mange husejere plages af alger og mos på taget. Et tag med mos og alger giver et trist og usselt udseende. Algerne borer sig ned i dit tag, skaber fugt og, når frosten kommer, små revner og sprækker i taget. Derved får du et

Fordele ved at få algebehandling af dit tag:

  • Taget bliver stort som nyt at se på
  • Tagets tæthed øges
  • Tagets levetid forlænges
  • Du skåner miljøet med et tættere tag, der holder længere

Du får brug for en dygtig håndværker

Taget er måske det allervigtigste på dit hus. Ikke kun i forhold til det æstetiske, men specielt i forhold til sikkerhed og komfort. Taget beskytter dit hus mod vind og vejr. En professionel, korrekt udført algerens forebygger ikke kun mod frostsprængninger, men forlænger også dit tags levetid.

Steffen Kajdi er uddannet tømrer og har mange års erfaring med algerens. Vi bruger udelukkende miljøvenlige behandlingsprodukter.

Vi bruger blandt andet en miljøvenlig og egnet skum, som sprøjtes ud over taget. På den måde eliminerer vi eventuelle alger og andre skadelige forekomster på taget. På den måde undgår du dels de skadelige alger og bakterier, men du forebygger også mod frostsprængninger.

Vi udfører en skånsom og effektiv behandling og efterbehandling af dit tag, så det holder sig pænt, rent og sikkert i mange år.

Hvorfor vokser der alger og mos på taget?

Algerne vokser med stor hastighed, når solen skinner. De borer deres rødder dybt ned i taget og holder taget fugtigt hele sommeren. Når så det bliver vinter og frostvejr, er det et stort problem. Frosten bevirker, at de fugtige algerødder udvider sig og derved skaber små revner og sprækker i taget.

Naturlige, miljøvenlige & bæredygtige løsninger

Når du fjerner alger og mos fra dit tag, er der også en miljømæssig gevinst. Du skåner miljøet ved at vedligeholde dit byggeri, da byggematerialerne ikke bliver nedbrudt før tid, du undgår en række skader og slipper for at skifte ud før tid.

Vi bruger udelukkende miljørigtige rensemidler, der er biologisk nedbrydelige og ikke skader naturen. Vores fokus er altid på naturlige, miljøvenlige og bæredygtige løsninger.

En økonomisk investering

Når du investerer i en mos- og algebehandling til din ejendoms tag, er det virkelig en investering. Mange af vores kunder bliver mere end overraskede, når vi har været på besøg. Når vi har fjernet mos, alger, bakterier osv. er taget som nyt.

Udover at din boligs eller virksomheds tag kommer til at se fantastisk flot ud, øger en tagrens/ algerens tagets tæthed og levetid. På den måde er en algerens af dit tag også en økonomisk investering. Hvis du skal sælge din bolig, vil en algerens få taget til at fremstå flot, og ofte vil det hæve din boligs værdi.

Derfor er det vores erfaring, at det betaler sig at vedligeholde sit tag.

Få et gratis tagtjek

Hvis du overvejer en algebehandling af dit tag, kommer vi gerne ud og giver et gratis tagtjek. Vi kan også rense dine fliser eller din facade.

Ring nu på 40 94 38 71 og få en uforpligtende tilbud på algebehandling af taget. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kajdis Algerens – En økonomisk investering!

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder.

Vi sætter høje krav til den faglige standard

“Vi havde næsten ikke håbet på, det kunne blive så flot, men det er bare LIGE i skabet.
Det er SÅ flot! Så tusind tak! Vi ringer efter dig igen!”
– 
Janni Christensen og Karsten Ree.

Se flere kundeudtalelser her eller se videoen øverst på siden.

Bestil en algerens i dag, kontakt os på