Fliseimprægnering København

Fliseimprægnering inkl. rensning af fliser:

69 kr. pr. m2

Forlæng dine flisers levetid

Du kan undgå mange timers unødvendigt arbejde, hvis du får imprægneret dine fliser af professionelle fagfolk. Vi tilbyder fliseimprægnering i København, som både forlænger flisens holdbarhed og bidrager til at holde flisen fri for alger og bakterier fremover.

Især i København oplever vi, hvordan alger og skimmel trives i mørke områder mellem lejlighedskomplekser og generelt ved tæt bebyggelse. I efteråret eksploderer algebevoksningen i mange områder, hvor der netop er mørkt, fugtigt og hvor temperaturen falder drastisk. Også regnvand giver næring til mos, skimmelsvamp og alger. Derfor er det vigtig at imprægnere sine fliser.

Behandling med omtanke for miljøet

Vores fliseimprægnering i København er specielt udviklet ud fra bæredygtige principper. Vi har en stor omtanke for miljøet i vores arbejde med imprægnering af alle former for fliser og overflader. Dine fliser vil i denne proces blive mere modstandsdygtige overfor nye angreb fra mos, alger og flisepest.

Vi oplever desværre ofte, hvordan konsekvent rengøring med højtryksspuler ødelægger flisernes overflade og dermed deres modstandsdygtighed overfor algeangreb. Derfor er vores behandling skånsom mod både flisernes overflade og miljøet.

Vi giver altid et uforpligtende tilbud på en professionel fliseimprægnering i København og omegn. Vi kommer forbi din adresse og giver et gratis flisetjek i forbindelse med udarbejdelse af et konkret tilbud.

Mange års erfaring i branchen

Vi har mange års erfaring med imprægnering af alle slags overflader og arealer hos både private og virksomheder. Som sidegevinst ved en professionel fliseimprægnering kan du hæve din ejendoms værdi.

Denne form for behandling forlænger flisernes levetid og de fremstår velplejede i længere tid. Dette afspejler sig også i husets værdi, som oftest påvirkes af grimme udendørsarealer.

Derfor kan du hæve din boligs værdi ved at sikre fliserne et flot udseende og langvarig modstandsdygtighed overfor alger, flisepest og mos.

Kontakt Kajdis Algerens og hør mere om fliseimprægnering i København og vi skræddersyer et tilbud til netop dit behov.

Få et uforpligtende tilbud

Ring nu på 40 94 38 71 og få et uforpligtende tilbud på fliseimprægnering.

Vi kan også rense og imprægnere dit

Kajdis Algerens – Naturlige, miljøvenlige, bæredygtige løsninger

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder.

Vi sætter høje krav til den faglige standard

“Vi havde næsten ikke håbet på, det kunne blive så flot, men det er bare LIGE i skabet.
Det er SÅ flot! Så tusind tak! Vi ringer efter dig igen!”
– 
Janni Christensen og Karsten Ree.

Se flere kundeudtalelser her eller se videoen øverst på siden.

Bestil en algerens i dag, kontakt os på