Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Ring på 40943871

Rensning af træterrasse København

Mange beboere i København oplever, at deres træterrasser bliver angrebet af alger. Dette både forkorter træets levetid og giver træet et grimt udseende.

Mange beboere i København oplever, at deres træterrasser bliver angrebet af alger. Dette både forkorter træets levetid og giver træet et grimt udseende.

Derfor er det vigtig at behandle og beskytte sine træterrasser i København, hvor høj bebyggelse skaber gode grobetingelser for alger. Alger vokser nemlig bedst i mørke og der hvor regnvand let ophober sig og giver optimale forhold for skimmelsvamp.

Mange træterrasser på høj bebyggelse bliver i efteråret ikke brugt, og mange beboere opdager derfor ikke ophobninger af skidt eller vand på deres træterrasse, som hurtigt spreder sig og ødelægger træet.

Ved at undgå disse problematikker og få en effektiv rensning af træterrassen i København kan du undgå ubehagelige overraskelser, når du skal til at benytte terrassen igen efter en lang vinter.

Mange fordele ved rensning

Der findes mange fordele ved rensning af træterrasser i København. Vores behandling bidrager til at forlænge træterrassens levetid og bibeholder træets struktur. Efter vores behandling får du også selv lettere ved at vedligeholde din træterrasse, da behandlingen gør træet mere modstandsdygtig og afvisende overfor smuds.

Med en bæredygtig imprægnering garanterer vi, at din træterrasse bliver behandlet skånsomt og med omtanke for miljøet. Med en algefri træterrasse fremstår din bolig flot og præsentabel, og kan i sidste ende bidrage til at øge boligens værdi.

Fordele ved rensning og imprægnering

  • Forlænger terrassens levetid
  • Bibeholder træets struktur
  • Gør træet lettere at vedligeholde
  • Gør træet afvisende over for smuds

 

Få et uforpligtende tilbud

Bestil en Træterrasserens i dag, kontakt os på