Ring på 40943871

Rensning af træterrasse Odense

Vi er sikre på, at mange boliger på Fyn og i Odense er indehaver af en skøn træterrasse, der er forudsætning for gode minder og oplevelser i venner og families samvær.

Vi er sikre på, at mange boliger på Fyn og i Odense er indehaver af en skøn træterrasse, der er forudsætning for gode minder og oplevelser i venner og families samvær. Men vi er også klar over, at mange at disse træterrasser hurtigt overtages af mos og alger, som over tid gør træterrassen beskidt og skrøbelig – og det er en skam. Derfor stiller vi vores professionelle træterrasserens til rådighed på hele Fyn. Vi rykker ud og renser og redder træterrasser i Odense midtby, såvel som kystbyerne og andre byer rundt omkring på Fyn.

Professionel træterrasserens i Odense

Træterrasserens, og alle andre behandlinger, hos os, er et professionelt stykke arbejde udført af erfarne fagfolk med det rigtige udstyr. Du kan derfor være sikker på, at stå tilbage med et rent, holdbart og tilfredsstillende resultat, når vi har gjort vores arbejde hos dig i Odense. Udover en rensning af træterrassen, er også imprægnering af træet inkluderet i prisen – på den måde kommer din træterrasse ikke bare til at se flottere og renere ud, dens levetid og holdbarhed forlænges betydeligt. Vi ønsker for dig, at du igen kan have hyggelige stunder på din træterrasse, og det er det, vi kommer for at give dig med vores træterrasserens.

Hvad kan Kajdis Algerens?

Hos Kajdis Algerens har vi mange prioriteter, vi altid opfylder, når vi gør vores arbejde. For os handler det ikke kun om et flot og tilfredsstillende resultat. Vi ønsker at vores kundeservice er i top, og dette sørger vi for, ved at give uforpligtende, gode tilbud og sætte vores behandlinger til priser, der er til at overkomme for den almene befolkning. Derudover udfører vi vores træterrasserens 100 % miljøvenligt, så hverken natur, dyr eller planter tager skade af vores besøg. Vi er altså et firma, der har vores prioriteter og kvalitet i orden – vi skaber en bedre hverdag for dig.

Fordele ved rensning og imprægnering

  • Forlænger terrassens levetid
  • Bibeholder træets struktur
  • Gør træet lettere at vedligeholde
  • Gør træet afvisende over for smuds

10 års garanti ved en årlig rensning på 10 kr. pr. m2.

Få et uforpligtende tilbud

Bestil en algerens i dag, kontakt os på