Rensning af træterrasse København

Mange beboere i København oplever, at deres træterrasser bliver angrebet af alger. Dette både forkorter træets levetid og giver træet et grimt udseende.

Derfor er det vigtig at behandle og beskytte sine træterrasser i København, hvor høj bebyggelse skaber gode grobetingelser for alger. Alger vokser nemlig bedst i mørke og der hvor regnvand let ophober sig og giver optimale forhold for skimmelsvamp.

Mange træterrasser på høj bebyggelse bliver i efteråret ikke brugt, og mange beboere opdager derfor ikke ophobninger af skidt eller vand på deres træterrasse, som hurtigt spreder sig og ødelægger træet.

Ved at undgå disse problematikker og få en effektiv rensning af træterrassen i København kan du undgå ubehagelige overraskelser, når du skal til at benytte terrassen igen efter en lang vinter.

Mange fordele ved rensning

Der findes mange fordele ved rensning af træterrasser i København. Vores behandling bidrager til at forlænge træterrassens levetid og bibeholder træets struktur. Efter vores behandling får du også selv lettere ved at vedligeholde din træterrasse, da behandlingen gør træet mere modstandsdygtig og afvisende overfor smuds.

Med en bæredygtig imprægnering garanterer vi, at din træterrasse bliver behandlet skånsomt og med omtanke for miljøet. Med en algefri træterrasse fremstår din bolig flot og præsentabel, og kan i sidste ende bidrage til at øge boligens værdi.

Få et tilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på rensning af træterrasser i København. Vi har mange års erfaring i netop rensning af træterrasser og har opbygget stort kendskab til forebyggelse og vedligehold af alle slags træsorter, som bliver brugt på små og store træterrasser.

Vi servicerer hele landet og skræddersyer tilbud på rensning af træterrasser i København efter dit behov. Udover rensning af træterrasser tilbyder vi også professionel tagrensning, facaderens og grafittirens i København til både private og til virksomheder.

Vi har desuden specialiseret os i at imødekomme vores kunders ønske om miljøvenlighed, og har udbredt dette til alle vores behandlinger af alger.

Fordele ved rensning og imprægnering

  • Forlænger terrassens levetid
  • Bibeholder træets struktur
  • Gør træet lettere at vedligeholde
  • Gør træet afvisende over for smuds

10 års garanti ved en årlig rensning på 10 kr. pr. m2.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder.

Vi sætter høje krav til den faglige standard

“Vi havde næsten ikke håbet på, det kunne blive så flot, men det er bare LIGE i skabet.
Det er SÅ flot! Så tusind tak! Vi ringer efter dig igen!”
– 
Janni Christensen og Karsten Ree.

Se flere kundeudtalelser her eller se videoen øverst på siden.

Bestil en algerens i dag, kontakt os på