Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

SPAR PENGE MED EFFEKTIV ENERGIOPTIMERING

Mange års erfaring med isolerings- og tagarbejde.

Vi vil gerne bruge vores erfaringer inden for områderne til at hjælpe dig med at spare penge.

Energioptimer dit hjem og spar penge.

ENERGIOPTIMERING

Energioptimering er noget af det, som vi hos Kajdi’s gør os allermest i. Vi er eksperter på området, og vores uddannede tømrer med over 12 års erfaring i faget har i over 6 år specialiseret sig i isolering og energioptimering. Energioptimering handler helt grundlæggende om at optimere på dit energiforbrug i boligen, og der er derfor både økonomiske og miljømæssige årsager til, at det er særdeles relevant for stort set alle boligejere.

En bolig har et væld af forskellige installationer, isoleringsformer og energiposter, hvorfor det er meget vigtigt, at man sparer, hvor der kan spares for på den måde at nedbringe sit unødvendige forbrug/tab.

Hos Kajdi’s er vi specialister i energioptimering. Ved hjælp af en professionel vurdering af din bolig kan vi hjælpe med at optimere mest muligt. Dette gælder både ift. den rette isolering samt undgåelse af kolde facader, kuldebroer, varmetab på f.eks. el/gas, unødig CO2 udledning, fugt omkring åbninger (vinduer og døre) og meget mere.

Få et tilbud

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Vælg hvilken type rens du gerne vil have*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

SÅDAN KAN DU ENERGIOPTIMERE DIT HUS

Der er mange ting, som du med fordel kan være opmærksom på, når det drejer sig om energioptimering af din bolig. Dette gælder ikke mindst i forbindelse med elinstallationer, varmekilder, vandforbrug og nedsættelse af varmetab. Sidstnævnte er dog et problem, som mange finder svært at løse selv, hvorfor vi hos Kajdi’s altid tilbyder kyndig og professionel rådgivning og effektive løsninger på forskellige typer af energioptimeringsproblemer.

For de fleste boligejere er unødigt varmetab lig med en stor udgift, hvilket blot er blevet mere aktuelt med de nuværende energipriser. Der er ofte ting, man kan gøre selv som f.eks. at installere mere moderne varmesystemer el.lign., men dette kan dog hurtigt blive en bekostelig affære, da problemet ikke nødvendigvis løses. Mange gange handler det om, at varmen strømmer ud gennem åbninger, sprækker og små hulrum, hvorfor der er brug for en fagmand med forstand på isolering. Med den rette isolering kan din bolig holde tæt, og du undgår dermed at skulle bruge ekstra penge på at opvarme samtidig med, at du også skåner miljøet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ ENERGIOPTIMERING I DAG

Kajdi’s tilbyder at komme ud til din bolig og foretage en professionel energioptimerende vurdering, hvorefter vi udregner et skræddersyet tilbud med konkrete løsninger og gode råd.

Dette er helt uforpligtende, da vi blot ønsker at stå til rådighed for vores kunder samt tilbyde den
højeste kvalitet og det højeste serviceniveau til den bedst mulige pris.

Kontakt og hør nærmere på tlf.: +45 40 94 38 71 eller via mail: info@kajdisalgerens.dk.