Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

ALGEBEHANDLING TAG KØBENHAVN

Mange husejere oplever, hvordan alger angriber deres tage og forsager dyre skader. Algerne kan nemlig bore sig ned i taget, som resulterer i små revner og sprækker i taget, når frosten sætter ind.

ALGEBEHANDLING af tag i København

Algerne er således med til at gøre taget utæt og kan i sidste ende forkorte tagets levetid. Med en effektiv algebehandling af tag i København kan du forlænge dit tags levetid og dermed spare mange penge i det lange løb.

Kajdis Algerens tilbyder både effektiv og skånsom algebehandling af tag i København. Vi har mange års erfaring med netop algebehandling af tage i København, hvor fugtige og mørklagte områder kan bidrage til algernes vækst. Især omkring efteråret oplever vi, at boliger i København angribes af alger, som giver boligen et grimt udseende.

Vi har derfor udviklet forskellige former for behandlinger til både private og erhverv, eksempelvis virksomheder, institutioner, industri og foreninger. Vores behandlinger udføres med miljørigtige rensemidler, som både er skånsomme mod naturen og mod dit tag. Vi bruger blandt andet miljøvenligt skum, som sprøjtes ud over taget og er med til at eliminere alger og andre skadelige forekomster på taget.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

Fordele ved ALGEBEHANDLING

I det lange løb kan en algebehandling af tag i København være en god investering. Du undgår uforudsete udgifter, som algebelægning ofte medfører. Og hvis boligen skal sælges, kan det være en fordel for salget, at boligens tag fremstår rent og fri for alger.

Vi har erfaret, hvordan vores kunders boliger ofte stiger i værdi efter en algebehandling. Tagets tæthed øges og levetiden forlænges, hvilket kun er en fordel ved et eventuelt hussalg.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag i Købehavn. Vi kommer forbi din bolig og udfører et gratis tagtjek, så vi bedst muligt kan give dig et tilbud på en professionel algebehandling.

Udover algebehandling af tag i København tilbyder vi også fliserens og facaderens, som udføres med samme bæredygtige koncept og med kompetent håndværksmæssig baggrund.

MANGE ÅRS ERFARING I BRANCHEN

Vi har mange års erfaring med algebehandling af alle slags overflader og arealer hos både private og virksomheder. Som sidegevinst ved en professionel algebehandling kan du hæve din ejendoms værdi.

Denne form for behandling forlænger tagets levetid og det fremstår velplejet i længere tid. Dette afspejler sig også i husets værdi, som oftest påvirkes af grimme udendørsarealer.

Derfor kan du hæve din boligs værdi ved at sikre taget et flot udseende og langvarig modstandsdygtighed.

Kontakt Kajdis Algerens og hør mere om algebehandling i København og vi skræddersyer et tilbud til netop dit behov.

Bestil en algebehandling i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en algebehandling