Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

ALGEBEHANDLING AF TAG FORLÆNGER DIT TAGS LEVETID!

Vi er specialister i at bekæmpe alger. Vi tilbyder en effektiv behandling af dit tag, hvor vi udelukkende behandler miljø godkendte produkter. Med mere end 12 års erfaring i branchen kan du med tryghed lade os bekæmpe algerne på dit tag.

Vores behandling er med at forlænge levetiden på dit tag. Gør som mange af vores kunder og benyt vores abonnement ordning, hvor vi kommer hvert år eller hver andet år efter ønske og behandler dit tag.

Læs nærmere nedenfor omkring vores fremgangsmåde mm. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular – Vi vil med glæde lave et uforpligtende tilbud.

Effektiv algebehandling af tag (optil 200 kvm tagflade)
Kampagnepris: 1.295 kr. inkl. moms

Tag din nabo med og spar 15 % i rabat

Professionel og effektiv ALGEBEHANDLING

Et tæt og algefrit tag ser ikke kun godt ud, men sørger samtidig for et behageligt indeklima. Vi har en bred kundekreds, der både omfatter private og erhverv – fx virksomheder, institutioner, industri og foreninger.

Mange husejere plages af alger og mos på taget. Et tag med mos og alger giver et trist og usselt udseende. Algerne borer sig ned i dit tag, skaber fugt og, når frosten kommer, små revner og sprækker i taget.

FORDELE VED AT FÅ ALGEBEHANDLING AF DIT TAG:

 

  • Taget bliver stort som nyt at se på
  • Tagets tæthed øges
  • Tagets levetid forlænges
  • Du skåner miljøet med et tættere tag, der holder længere

Få et tilbud

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

DU FÅR BRUG FOR EN DYGTIG HÅNDVÆRKER

Taget er måske det allervigtigste på dit hus. Ikke kun i forhold til det æstetiske, men specielt i forhold til sikkerhed og komfort. Taget beskytter dit hus mod vind og vejr. En professionel, korrekt udført algerens forebygger ikke kun mod frostsprængninger, men forlænger også dit tags levetid.

Steffen Kajdi er uddannet tømrer og har mange års erfaring med algerens. Vi bruger udelukkende miljøvenlige behandlingsprodukter.

Vi bruger blandt andet en miljøvenlig og egnet skum, som sprøjtes ud over taget. På den måde eliminerer vi eventuelle alger og andre skadelige forekomster på taget. På den måde undgår du dels de skadelige alger og bakterier, men du forebygger også mod frostsprængninger.

Vi udfører en skånsom og effektiv behandling og efterbehandling af dit tag, så det holder sig pænt, rent og sikkert i mange år.

HVORFOR VOKSER DER ALGER OG MOS PÅ TAGET?

Algerne vokser med stor hastighed, når solen skinner. De borer deres rødder dybt ned i taget og holder taget fugtigt hele sommeren. Når så det bliver vinter og frostvejr, er det et stort problem. Frosten bevirker, at de fugtige algerødder udvider sig og derved skaber små revner og sprækker i taget.

MILJØVENLIG ALGEBEHANDLING AF TAG

Vi bruger neutralon i forbindelse med algerens af tage. Neutralon er et miljøvenligt og effektivt produkt, som er dansk godkendt og certificeret af miljøstyrelsen. Kajdi’s adskiller sig fra mange af vores konkurrenter, der ikke skåner miljøet efter samme høje standarder. Vi går altså ikke på kompromis med miljøvenlige tiltag og vægter den rigtige og grønne behandling over skadelige kemikalier. Vores veluddannede medarbejdere forholder sig til den enkelte løsning på stedet, så du til hver en tid kan være vis om, at du får den rigtige behandling til en god pris.

Algebehandlingen har en vedvarende virkning på 6-8 måneder, hvor den arbejder med vind og
vejr. Vi har i den forbindelse en række af forskellige servicetilbud, som vi tilbyder til alle vores
kunder for at sikre, at behandlingen er gået godt. Vi kan herefter foretage løbende service, så du får et vedvarende ønskværdigt resultat år efter år. Det anbefales at få sprøjtet sit tag forår og
efterår, og når det er pænt 1 gang årligt. Er taget lysegrønt, kan der allerede efter en uge ses en forskel, og er taget hårdt angrebet af mos/lavvækst (gul/hvid) tager det tid med vind og vejr + eventuelt flere behandlinger. Dette vurderes af vores dygtige eksperter inden, under og efter endt behandling.

NATURLIGE, MILJØVENLIGE & BÆREDYGTIGE LØSNINGER

Når du fjerner alger og mos fra dit tag, er der også en miljømæssig gevinst. Du skåner miljøet ved at vedligeholde dit byggeri, da byggematerialerne ikke bliver nedbrudt før tid, du undgår en række skader og slipper for at skifte ud før tid.

Vi bruger udelukkende miljørigtige rensemidler, der er biologisk nedbrydelige og ikke skader naturen. Vores fokus er altid på naturlige, miljøvenlige og bæredygtige løsninger.

Bestil en ALGEBEHANDLING i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

ALGEBEHANDLING AF TAG ER EN ØKONOMISK INVESTERING

Når du investerer i en mos- og algebehandling til din ejendoms tag, er det virkelig en investering. Mange af vores kunder bliver mere end overraskede, når vi har været på besøg. Når vi har fjernet mos, alger, bakterier osv. er taget som nyt.

Udover at din boligs eller virksomheds tag kommer til at se fantastisk flot ud, øger en tagrens/ algerens tagets tæthed og levetid. På den måde er en algerens af dit tag også en økonomisk investering. Hvis du skal sælge din bolig, vil en algerens få taget til at fremstå flot, og ofte vil det hæve din boligs værdi.

Derfor er det vores erfaring, at det betaler sig at vedligeholde sit tag.

FÅ ET GRATIS TAGTJEK

Hvis du overvejer en algebehandling af dit tag, kommer vi gerne ud og giver et gratis tagtjek. Vi kan også rense dine fliser eller din facade.

Ring nu på 40 94 38 71 og få en uforpligtende tilbud på algebehandling af taget. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kajdis Algerens – En økonomisk investering!

FAQ – ALGEBEHANDLING AF TAG

Hvor hurtigt kan man se effekt af Jeres behandling?

Vores behandling er effektiv og nedbryder mos, alger og hvid/gul flisepest. Man vil allerede kunne se en effekt af behandling efter et par dage, hvor mosset på taget allerede har skiftet farve, som tegn på at det er nedbrudt.

Hvid/gul flisepest kan tage længere tid. Behandlingen har en virknings proces helt op til 8 måneder.

Det er også en rigtig god forbyggende behandling, så taget har noget at stå i mod med, og derved bevare det pæne resultat.

Hvad koster en algebehandling?

Prisen ligger til 1.500 kr. for et almindeligt parcelhus op til 200 kvadratmeter tagflade.

Hvor ofte skal et tag behandles?

Vi anbefaler at man får sprøjtet sit tag hvert andet år. Behandlingen er også god som en forbyggende behandling til taget for at opretholde det pæne resultat.

Er jeres produkter miljøgodkendte?

Ja vi benytter kun miljøgodkendte produkter.

Kan I behandle tage i alle højder?

Ja - Med vores specialbyggende udstyr kan vi nå op til 3 meter nede fra jorden af. Ellers skal der benyttes en lift.

Hvad dræber mos på taget?

Gennem vores effektive algebehandling nedbrydes mosset på taget. Man kan faktisk selv følge med i denne proces. Efter 2-6 dage skifter mosset farve og bliver orange/gult. Det er et tegn på, at det er nedbrudt. Herefter er det vind og vejr, der skal hjælpe det væk fra taget.

Hvor tit skal taget algebehandles?

Vi anbefaler at få behandlet taget en gang om året indtil tagfalden er pæn og fri for alger og mos. Herefter er det typisk nok, at behandle taget hvert andet år. Det er en god og effektiv forebyggende behandling.

Vi sætter høje krav til den faglige standard

\

Algerens Aarhus

\

Algerens Skanderborg

\

Algerens Silkeborg

\

Algerens Odense

\

Algerens København

\

Hele Sjælland

Vi er landsdækkende i hele Danmark

Et udsnit af de byer vi kører ud til