Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

LOFTISOLERING

Mange års erfaring med isolering af loftet.

Lad os isolere dit loft, så du kan spare penge på din energiregning.

Professionel Loftsisolering

Mange lofter er desværre relativt dårligt isolerede, hvilket især ses hos boliger med nogle år på bagen. De gamle metoder er ufuldkommene på flere forskellige måder, hvorfor kuldebroer og varmetab er meget almindelige fænomener i den forbindelse. Varmen strømmer ud ad sprækker, åbninger, rundt om hjørner og gennem dårlige isoleringsformer. Dette er både dyrt og spild af ressourcer, og det er derfor en rigtig god idé at få styr på sin loftsisolering.

Hos Kajdi´s har vores tømrer mere end 12 års erfaring i branchen, hvor han de seneste 6 år har specialiseret sig i isolering. Vi er derfor eksperter på området og kan i den forbindelse altid rådgive og tilbyde vores services af allerhøjeste kvalitet til vores kunder. Vores uddannede personale isolerer loftet med papiruld, som er et danskproduceret materiale af højeste kvalitet, der er godkendt af Statens Serum Institut. Papirulden fungerer som et spændt lan, der kommer rundt om alle hjørner og kanter og derfor holder helt tæt. Isoleringsværdien er således ekstremt høj.

Få et tilbud

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

DERFOR BØR DU LOFTSISOLERE

Der er mange gode grund til, hvorfor du bør loftsisolere din bolig. Først og fremmest er det helt
essentielt for dit energiforbrug (varme), at loftet holder tæt. Hvis dit loft er dårligt isoleret, er
chancen for kuldebroer, fugt, svamp, skadedyr, brand og ikke mindst et massivt varmetab meget
større. Med de nuværende energipriser er der blot endnu flere penge at spare på varmeregningen,
hvis din loftsisolering er i orden. Dette gælder også i forbindelse med udledning af unødvendig
CO2, som også kan mindskes markant, hvis din bolig loftsisoleres korrekt.

Din bolig bliver altså mere miljøvenlig, du får færre udgifter, og risikoen for et væld af forskellige problemer nedsættes markant. Derudover er vores loftisolering ekstremt lyddæmpende, hvorfor beboere med f.eks. ståltag el.lign. vil opleve en forbedret akustik. Vi isolerer desuden udenom kabler og elektriske installationer, hvilket betyder, at de også holdes tørre og varme på den rigtige side af isoleringen. Vores papiruldsisolering indeholder et niveau af syrer og salte, der holder mus/mår osv. væk, og isoleringen ødelægges derfor ikke.

Bestil en algerens i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vores dygtige team står altid klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende isoleringstjek af dit loft, hvorefter vi kan udregne et muligt tilbud til dig.

Kajdi’s giver altid den bedst mulige pris til den højst mulige kvalitet, hvorfor du som kunde kan være helt sikker på, at du er i gode hænder.