Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

HULMURSISOLERING

Vil du gerne spare penge på din varmeregning så lad os isolerer din hulmur. 

Professionel HULMURSISOLERING

Hulmursisolering er en isoleringsform, der forbedrer din boligs varmetab og energiomkostninger. Mange huse af lidt ældre dato er bygget med enten helt eller delvist tomme hulmure, som er rummet mellem ydermuren og indermuren, hvilket har stor betydning for dit hus energimærke og isoleringsniveau. En hulmursisolering foregår ved, at man foretager en undersøgelse af hulmurens dybde og nuværende isoleringsgrad.

Dette gøres ved hjælp af et søgehul, som bores i muren. Efter endt undersøgelse vil vores kyndige håndværkere komme med en skræddersyet løsning på dit problem, og de vil herefter påbegynde hulmursisoleringen. Huller bores i t-fugen på muren med en meters afstand. Facaden fyldes fra bund til top med papiruld. Efterfølgende lukkes propperne med en fuge tilsvarende de eksisterende fuger, hvorfor det næsten ikke kan ses efterfølgende. Afsyret papiruld bruges altid, da det er diffusionsåbent (fugtsugende og afgivende), og det er godkendt af Dansk Seruminstitut som et kvalitetsprodukt.

Hos Kajdi’s har vores tømrer over 12 års erfaring i branchen og har desuden specialiseret sig i isolering over en 6-årig lang periode. Vi er derfor eksperter på området og kan altid hjælpe dig med at isolere dit hus på bedst mulig vis.

Få et tilbud

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Vælg hvilken type rens du gerne vil have*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

DERFOR BØR DU HULMURSISOLERE

Der er mange gode grunde til, hvorfor hulmursisolering er en rigtig fordelagtig og økonomisk
fornuftig løsning. Først og fremmest er de økonomiske fordele ekstremt store, hvis dit hus i
forvejen er dårligt isoleret, eller hvis din hulmur er delvist tom. Med de nuværende energipriser er
varmeregningen noget, som de fleste gerne vil holde nede, og hulmursisolering er derfor blevet
endnu vigtigere den seneste tid.

Mange danskere lider store varmetab i deres boliger, da varmen strømmer ud gennem kuldebroer i sprækker og hjørner i murene, og varmeregningen kan som følge heraf vokse og blive enorm. Med hulmursisolering sikrer du dig imod unødigt varmetab og sparer en masse penge.

Der er derudover et væld af gode grunde til, hvorfor du bør hulmursisolere såsom øget brandsikkerhed, bedre beskyttelse mod skadedyr i hulmuren, bedre beskyttelse mod fugt og svamp, ekstremt god lydisolering og meget mere. Hulmursisolering lukker stort set helt tæt, så din bolig er meget bedre isoleret samt mere miljøvenlig.

Bestil en algerens i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

GRATIS HULMURSISOLERINGSTJEK

Hos Kajdi’s tilbyder vi et fuldkommen gratis og uforpligtende hulmurstjek, hvor vores uddannede personale kommer ud til din bolig og undersøger hulmuren.

Vi kan efter ønske herefter komme med et tilrettelagt tilbud til dig til den bedst mulige pris, så du kan være sikker på, at din bolig holder tæt.

Vi synes, det allerbedste er, at vores kunder er glade og tilfredse. Vi kommer altid med den rigtige og billigst mulige pris til den bedste kvalitet og mest effektive løsning.

Hos Kajdi’s vægter vi kunden og kvaliteten højst, og vores største og vigtigste principper er derfor kundeservice og kvalitet.