Ring på 40943871

Facaderens

Vi behandler din facade med professionelt udstyr inklusiv eliminerende skum, som fjerner alle skadelige alger, bakterier m.m. Dernæst udfører vi en miljøvenlig imprægnering af din facade, som styrker og beskytter mod nye angreb.

Professionel facaderens hos Kajdi’s Algerens

Vores tilgang til facaderens er simpel. Først behandler vi din facade med professionelt udstyr inklusiv eliminerende skum, som fjerner alle skadelige alger, bakterier m.m. Dernæst udfører vi en miljøvenlig imprægnering af din facade, som styrker og beskytter mod nye angreb.

Selvom tilgangen er simpel, bliver vores kunder alligevel gang på gang meget overraskede over det resultat, som de står med i sidste ende. Det skyldes i høj grad vores høje niveau af kvalitet og faglighed, som altid skinner igennem. Derfor tilbyder vi også 10 års garanti ved en årlig rensning på 10 kr. pr. m2.

Facaden spiller en stor rolle for helhedsindtrykket, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at få en flot og indbydende facade igen – uanset om du er privat eller erhvervskunde.

Rens og behandling af facader

Det vigtige ved en facaderensning er, at vi får efterladt facaden imprægneret. Imprægneringen udføres med silan-/siloxcanprodukter, som gør det muligt at holde facaden ren og tør. En tør facade har en meget længere levetid, end facader der efterlades uden imprægnering. Imprægneringen trænger nemlig ind og beskytter mod bl.a. saltudblomstringer, smuds, fugt, alger, frostsprængninger, vejsalt, mos-/algevækst og lignende.

Uanset hvilken type af facade du har, klarer vi gerne facaderensningen. Vedligeholdelsen fra din side er nem – og du kan være sikret en flot og indbydende facade efterfølgende. Vores princip er, at vi ikke går på kompromis; uanset hvad. Vi leverer udelukkende flotte, skinnende facader.

Opnå det bedste resultat med en facaderens

Drømmer du om en flot og ren facade, der ikke er fyldt med grønlige nuancer, alger og mos? Så kan vi varmt anbefale dig en rensning af facaden. Med en rensning af facaden vil du hurtigt opleve, at din bolig eller din virksomhed får et markant opløft.

En tilsmudset facade får ofte bygningen til at se ældre ud, end den egentlig er. Vi giver dig gerne en prøverensning, så du kan se, hvad der gemmer sig under alger, snavs og smuds. Der gemmer sig altid en helt ny, flot facade, der med garanti ændrer på hele helhedsindtrykket efter rensningen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad betyder facaderens? 
Ved udførelse af en facaderens rengøres facaden for alger, skidt og snavs.  
Herefter fremstår facaden ren og pæn.  

Hvilke typer facaderens findes der? 
Der er 3 måder forskellige måder at behandle facader på. Man kan behandle facaderne kemisk, mekanisk eller med damp. Behandlingerne afhænger af hvilken algevækst eller andet som facaden er angrebet af.  

Kan jeg selv udføre en facaderens? 
Nej det kan man ikke, da det kræver professionelt udstyr og effektive produkter. Derudover skal man skal man have kendskab til, hvordan man behandler de forskellige typer af facader.  

Hvad koster facaderens? 
Det kan koste alt mellem 10- 82 kr. pr. m2. 
Det afhænger af hvilken type opgave, der skal udføres.  

Få et uforpligtende tilbud på facaderens

Hos os får du en personlig betjening til enhver tid. Ring til os, hvis du ønsker at høre, hvordan vi kan hjælpe. Når du kontakter os, vil du hurtigt opleve, at du har med en passioneret og professionel fagmand at gøre. Vi løser de opgaver, der får andre til at give op – og det er vi meget stolte af at kunne sige.

Vi dækker i øvrigt hele landet, blandt andet:

  • København
  • Aarhus
  • Silkeborg
  • Skanderborg
  • Odense
  • Samt resten af Danmark

Vi kører gerne ud til dig der, hvor du er geografisk placeret – så tøv ikke med at kontakte os!

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os og få din facade renset

Ring nu på 40 94 38 71 og få et uforpligtende tilbud på professionel rensning af din træterrasse. Vi rykker ud i Vejle, Fredericia, Kolding og resten af landet.

Vi kan også rense og imprægnere dit...

Tag

Når du investerer i en mos- og algebehandling af dit tag, er det virkelig en investering.

Når vi renser taget på din bolig, er det ikke kun en æstetisk fordel. Faktisk er tagrensning en økonomisk investering.

Læs mere

Fliser

Vores algebehandling udføres med professionelt udstyr, som garanterer et skånsomt og sikkert resultat.

Vi udfører en professionel rensning af dine fliser, uanset type og alder.

Læs mere

Facade

Vi behandler din facade med professionelt udstyr inklusiv eliminerende skum, som fjerner alle skadelige alger, bakterier m.m. Dernæst udfører vi en miljøvenlig imprægnering af din facade, som styrker og beskytter mod nye angreb.

Læs mere

Vi sætter høje krav til den faglige standard

Se Line Baun Danielsen udtalelse

Se flere kundeudtalelser her

Bestil en algerens i dag, kontakt os på