Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

TAGMALING

Trænger dit tag til at blive malet?

Hos Kajdis Algerens kan vi male dit tag, så det bliver flot og præsentabelt.

Professionel TAGMALING

Vi tilbyder grundig, professionel og meget effektiv tagmaling af din boligs tag. Med vores tagmaling bliver dit tag både flottere og mere slidstærkt på overfladen, hvilket både styrker tagets vand- og smudsafvisende funktioner samtidigt med, at det også ser nyere og pænere ud.

Tagmaling er et specialudviklet produkt, der har til formål at give dit tag en opfriskning. Maling af dit tag er en god løsning til dig, som allerede har et velfungerende tag, men som ønsker at styrke og/eller ændre dets udtryk.

Vores maling er af højeste kvalitet, og det lever op til internationale standarder gennem den særlige certificering, som vores leverandør har opnået gennem mere end 20 års erfaring på området. Selve processen foregår i forskellige trin, som tilpasses efter det specifikke tag.

Først er det dog ganske essentielt, at taget renses for alger, skidt og snavs, da tagoverfladen skal være pæn og ren før en tagmaling. Dette foregår ved hjælp af en mekanisk afrensningsproces, som udføres af vores autoriserede specialister. Efter endt afrensning males taget, når det er helt tørt. Taget males 2-3 gange efter behov.

Få et tilbud

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

HVEM FÅR TAGMALING?

Tagmalingen påføres af vores professionelle tagmalere efter endt afrensning af dit tag. Det er ofte en god idé at få malet sit tag, hvis det allerede er i fin stand, men måske trænger til en opfriskning, da det kan være falmet i farve og er blevet grimt, eller hvis der ønskes et nyt udtryk.

En ny omgang tagmaling sikrer dit tags gode stand, giver ekstra beskyttelse og gør det pænere at se på. Dette højner din boligs værdi samtidig med, at du trygt kan regne med, at dit tag står endnu skarpere.

MILJØVENLIG TAGMALING

Vores tagmaling er specialudviklet fra en fabrik med mere end 20 års erfaring. Produktionen er af allerhøjeste kvalitet, og den er udviklet og forbedret gennem særdeles dybdegående arbejde i både laboratorie og testcentre. Tagmalingen er certificeret, hvilket vil sige, at den har gennemgået diverse tests, så den lever op til internationale standarder.

På den måde er du altid sikret et kvalitetsprodukt fra øverste hylde. Kajdis rensnings- og tagmalingsproces er miljøvenlig, da det er meget vigtigt for os, at vi altid tager miljøet i betragtning, når vi udfører vores arbejde.

Dette ses b.la. i den måde, hvorpå vi afrenser taget inden maling. Her benytter vi os af vores certificerede og miljøvenlige algerens bestående af neutralon, som er et effektivt middel, der er godkendt af miljøstyrelsen. Det betyder, at vi altid skåner miljøet mest muligt samtidig med, at vi leverer gode og varige løsninger.

Bestil en algerens i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OG SERVICES

Vi kan altid kontaktes, hvis du ønsker at høre nærmere.

Vores veluddannede medarbejdere er eksperter på området og kan altid give den rette rådgivning og et skræddersyet tilbud til dig.

Vi tilbyder desuden serviceordning, hvor vi efter endt algebehandling og/eller tagmaling foretager årlige kontroller, hvor vi sikrer os, at alt er i orden. I den forbindelse kan vi afrense taget på ny, hvis det ønskes eller findes nødvendigt.

På den måde kan du altid være sikker på, at dit tag er i god stand.