Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

FACADERENS erhverv

Trænger din virksomheds facade til en opfriskning?
Din virksomheds facade er det første dine kunder møder, hvorfor det er vigtigt at denne fremstår flot og præsentabel.

Hos Kajdi’s har vi mere end 12 år hjulpet virksomheder med at få deres facader til at fremstå som nye.

PROFESSIONEL FACADERENS til virksomheder

Vores tilgang til facaderensning er enkel og effektiv.

Vi behandler din virksomheds facade med professionelt udstyr, herunder eliminerende skum, og udfører miljøvenlig imprægnering for at styrke og beskytte mod nye angreb.
Selvom vi er baseret i Vejle, betjener vi virksomheder i hele landet.

Vores høje kvalitet og faglighed har gentagne gange overrasket vores erhvervskunder positivt. Vi tilbyder desuden en skræddersyet årlig vedligeholdelsesplan for at sikre et vedvarende pænt resultatet – til 5 kr. pr. m2.

Facaden spiller en afgørende rolle for virksomhedens helhedsindtryk, og vi er derfor dedikerede til at hjælpe dig med at opnå en flot og indbydende facade igen, uanset din virksomheds størrelse.

Når vi foretager en behandling, benytter vi kun professionelt udstyr og med mere end 12 års erfaring inden for facaderens til både virksomheder og private, ved vi hvordan du får det bedste resultat efter behandling – og på sigt.

Få et tilbud

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

RENS OG BEHANDLING AF virksomhedsFACADER

Når vi foretager en facaderens begynder vi med en med skumsprøjtning af facaden. Skummet trænger dybt ind og nedbryder effektivt lag af snavs, alger og andet urenhed.
Efterfølgende udføres en grundig rensning, hvor facaden bliver omhyggeligt behandlet for at fjerne rester og sikre et rent resultat. Til sidst desinficerer vi facaden for at sikre et vedvarende pænt resultat.
Vores dygtige team af eksperter tager altid stilling til den enkelte behandlingsform på stedet, så du ved, at du får den helt rigtige hjælp til den bedst mulige pris. da det afhænger af hvilken type facade samt hvilken type alger der gror i facaden.

Som muligt tilkøb kan vi også imprægnere facaden. Dette sikrer at facaden ikke suger vand og holder sig tør.

Vi håndterer forskellige facadetyper og sikrer nem vedligeholdelse, så du og dine kunder kan nyde en flot og indbydende facade. Vi er kompromisløse i vores tilgang og lover dig derfor en flot og skinnende facade.

MILJØVENLIG FACADERENS TIL VIRKSOMHEDER

Til vores facaderens benytter vi neutralon, et dansk godkendt og miljøcertificeret produkt.

Det er mere effektivt og miljøvenligt end konkurrerende produkter. På den måde sikrer vi at vi prioriterer miljøet og undgår skadelige produkter som en del af vores grønne omstilling.

Vores skånsomme rensningsprincip inkluderer desuden varmtvandsvask før eventuel desinficering.

Kajdi’s tilbyder derudover en række forskellige services til alle vores kunder for at følge op på, at behandlingen er gået som forventet.

Vi foretager herefter løbende service efter behov, så du står tilbage med et flot resultat hvert år.

Bestil en facaderens i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

Et vedvarende flot resultat

Kajdi’s tilbyder desuden en serviceaftale som tilkøb til din behandling. En serviceaftale indebærer et årligt besøg for at sikre at din facade altid står lige så flot som efter behandling.

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. +45 40943871 eller via ovenstående kontaktformular.

Tagrens

$

Fliserens

$

Facaderens

$
\

Algerens Aarhus

\

Algerens Skanderborg

\

Algerens Silkeborg

\

Algerens Odense

\

Algerens København

\

Hele Sjælland