Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

HANDELSBETINGELSER FOR RENSNING AF FLISER/FACADE

Nedenfor kan du læse virksomhedens generelle praktiske informationer og handelsbetingelser for rensning af fliser og facader udført af Kajdis Algerens Aps.

Hvis du har spørgsmål hertil er du altid velkommen til tage kontakt på 40 94 38 71 eller info@kajdisalgerens.dk.

praktiske informationer og handelsbetingelser

1. OPMÅLERING

Ved ankomst vil Kajdis Algerens ApS foretage en grundig opmåling inden arbejdet påbegyndes. Hvis der er et større antal kvadratmeter end kunden selv har antaget, vil vi informere kunden herom og fremsætte et revideret prisoverslag, som skal bekræftes af kunden mundtligt. Det er derfor vigtigt at vi kan komme i kontakt med dig enten pr telefon eller mail, hvis ikke du er hjemme på dagen, hvor arbejdet udføres.

Hvis opmålingen passer med det estimerede antal kvadratmeter eller er mindre, vil kunden ikke blive informeret yderligere herom.

2. INDEN ARBEJDET UDFØRES, SKAL DER VÆRE STYR PÅ FØLGENDE FORHOLD

  • Vi skal have adgang til vand. Hvis det ikke er muligt at koble os på vandet udefra, skal Kajdis Algerens ApS informeres inden ankomst.
  • Tjek gerne vandtrykket. Hvis vandtrykket er svagt skal Kajdis Algerens ApS informeres inden ankomst.
  • Arealet skal være ryddet, så arbejdet kan påbegyndes ved ankomst.
  • Det skal være muligt at parkere tæt på arealet, samt vandforsyningen.
  • Hvis der er store mængder ukrudt, skal det fjernes. Derudover for at opnå det pæneste resultat, må græskanter gerne beskæres.
  • Tjek at kloarken/dræn ikke er tilstoppet. Hvis kloarken let kan blive tilstoppet, bedes det meddeles inden start.

3. BETALING

Fakturaen modtages pr. mail eller med posten efter arbejdet er afsluttet.

Det fremgår på fakturaen at kunden har 8 dages betalingsfrist. Ønsker kunden at modtage fakturaen med posten pålægges der 80 kr. i administrationsgebyr, samt porto.

4. VAND

Kunden står selv for udgiften til vandforbrug i forbindelse med udførelse af arbejdet.

5. INDTRÆNGENDE VAND

Kajdis Algerens ApS fraskriver sig ansvaret for indtrængning af vand. Det er derfor vigtigt at kunden selv sikrer at der er ikke utætheder under døre, ved vinduer, kælder eller skur. Derudover skal ting der ikke tåler vand flyttes et stykke væk fra området hvor der arbejdes.

6. VI TILTYDER 15 ÅRS GARANTI

Kajdis Algerens ApS giver 15 års garanti for flisepest. Efter vi har renset og imprægneret dine fliser tilbyder vi en serviceaftale, hvor vi kommer en gang om året og behandler dine fliser. Gennem denne serviceaftale sikrer vi dig pæne fliser uden flisepest. Prisen for service-aftalen informeres når opgaven er færdigafsluttet.

7. DET SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ VED RENSNING AF FLISER

Kajdis Algerens ApS fjerner mos, alger, skidt og snavs. Hvis du har græs mellem fugerne, garanterer vi ikke, at vi kan fjerne det hele. Men langt størstedelen af det fjernes gennem rensningen.

Vi kan ikke garantere at vi kan fjerne sort lav gennem rensningen. Når vi desinficere flisernes oplever vi ofte at det nedbrydes med tiden og herefter forsvinder efter 6-9 måneder.

Gennem tiden vil fliserne blive mere porøse. Vores rensning bør ikke ødelægge en flise i god stand. Hvis flisen er porøs kommer det lettere til syne efter rensningen, grundet den ikke er tilsmudset af alger mm. Og dermed kan flisernes egentlige tilstand ses.

8. FACADE

Kajdis Algerens ApS vasker facaderne så skånsomt som muligt. Hvis facaden har lækage ,frostsprængninger eller facaden har luft under pudset risikerer man at det falder af gennem rensningen. Det er ikke noget Kajdis Algerens ApS er ansvarlig for, at udbedre efter rensningen.