Ring på 40943871

RENSNING OG IMPRÆGNERING AF FLISER – ”15 års garanti”

Vi har mere end 11 års erfaring med rensning og imprægnering af fliser, hvor vi giver 15 ÅRS GARANRI gennem vores service-aftale.  Vi benytter professionelt udstyr, som garanterer dig et skånsomt og sikkert resultat uanset dine fliser alder eller type.

Læs nærmere nedenfor omkring vores fremgangsmåde mm. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular – Vi vil med glæde lave et uforpligtende tilbud.

Miljøvenlig fliserensning

Vi behandler med professionelt udstyr og eliminerende skum, som fjerner alle skadelige alger, bakterier m.m. Dernæst udfører vi en miljøvenlig rensning og imprægnering af dine fliser, som styrker fliserne og beskytter mod nye angreb.

 

Rensning af fliser kræver en fagmand

Vores algebehandling udføres med professionelt udstyr, som garanterer et skånsomt og sikkert resultat. Vi udfører en professionel rensning af dine fliser, uanset type og alder. Går du f.eks. selv i gang med en højtryksrenser, opnår du ikke det optimale resultat, og i de fleste tilfælde risikerer du at beskadige fliserne og ødelægge overfladen.

Få et uforpligtende tilbud

Landsdækkende virksomhed

Ring nu på 40 94 38 71 og få et uforpligtende tilbud på fliseimprægnering. Vi rykker ud i Vejle, Fredericia, Kolding og resten af landet.

Vi kan også rense og imprægnere dit...

Tag

Når du investerer i en mos- og algebehandling af dit tag, er det virkelig en investering.

Når vi renser taget på din bolig, er det ikke kun en æstetisk fordel. Faktisk er tagrensning en økonomisk investering.

Læs mere

Fliser

Vores algebehandling udføres med professionelt udstyr, som garanterer et skånsomt og sikkert resultat.

Vi udfører en professionel rensning af dine fliser, uanset type og alder.

Læs mere

Facade

Vi behandler din facade med professionelt udstyr inklusiv eliminerende skum, som fjerner alle skadelige alger, bakterier m.m. Dernæst udfører vi en miljøvenlig imprægnering af din facade, som styrker og beskytter mod nye angreb.

Læs mere

Vi sætter høje krav til den faglige standard

Se kundeudtalelser her

Bestil en algerens i dag, kontakt os på