Ring på 40943871

Tagrensning 100 % miljørigtig

Trænger dit hus også til en tagrensning? Når vi renser taget på din bolig, virksomhed, carport, sommerhus osv., er det ikke kun en æstetisk fordel. Faktisk er tagrensning en økonomisk investering.

Få et flot, skinnende tag med en tagrens

Hos Kajdi’s Algerens er vi eksperter i at få forskellige typer af overflader til at skinne på ny; og det gælder naturligvis også tage. Vi har mange års erfaring med at rense tagoverflader i forskellige materialer, og derfor kan du med fordel kontakte os, hvis du har brug for professionel tagrensning.

Det særlige ved vores tilgang til opgaven er, at vi har den erfaring og knowhow, der skal til, for at kunne løse alle slags opgaver. Uafhængigt af om du er en privat person, eller kontakter os på baggrund af et erhverv – er du garanteret et rent og præsentabelt tag efter vores behandling.

Udover den æstetiske fordel medfører en tagrens også, at du har mulighed for at øge eller fastholde bygningens værdi. Overfladen på taget bliver beskyttet af vores imprægnering, som vi påfører efter afrensningen. Vi efterlader taget flottere, stærkere og mere afvisende end før, når vi forlader arbejdsopgaven.

Vi benytter kun miljøgodkendte produkter

Vi er bevidste om, hvor stor en indflydelse vores produkter kan have på miljøet. Derfor har vi valgt udelukkende at bruge 100 % miljørigtig rens i alle vores arbejdsopgaver. Vores renseprodukt er ikke kun fordelsagtig for miljøet – men også for os, der arbejder med den, dig og naturligvis din overflade.

Vi kommer gerne ud, uanset om det gælder sommerhuset, lagerbygningen eller kontorejendommen, der har et tag, som har brug for vedligeholdelse; vi står altid klar til at hjælpe. Vi har stor ekspertise inden for området, og derfor sørger vi altid at hjælpe vores kunder så godt, vi kan. Steffen Kajdi, der ejer virksomheden, er uddannet tømrer og udfører derfor også gerne et gratis tagtjek i forbindelse med rensningen af taget.

Få mere kvalitet for pengene

Vores mission er at give dig mest muligt for pengene. Her går vi ikke på kompromis med prisen, kvaliteten eller resultatet. Vi ønsker, at du har glæde af taget i mange år, og derfor sikrer vi os, at taget får den rette behandling hos os.

Ofte stillede spørgsmål 

Hvad koster det at få renset et tag? 

Prisen for en effektiv algebehandling samt opsamling af overskydende væske ligger til 1.500 kr. Vi benytter kun miljøgodkendte produkter.  

Hvornår kan man rense tag? 

Det er meget vejrbestemt. De bedste perioder for tagrens er i foråret eller om efteråret.  

Hvordan renser man et tag? 

Det kan gøres enten gennem en algebehandling eller en mekanisk rensning af tagefladen. Gennem en mekanisk rensning af tagfladen ses resultatet med det samme. Her fjernes alger, skidt og snavs, og taget fremstår pænt og rent.  

Ved en algebehandling tager rensningsprocessen lidt længere tid før man har et pænt og rent tag. Allerede efter et par dage vil det opleves at mos og alger skifter farve og bliver gul/orange, som er tegn på at det er nedbrudt. Herefter er det vind og vejr, der skal hjælpe det væk fra tagfladen. Hvis taget er hårdt angrebet anbefales det, at få taget behandlet igen et halv årstid efter første behandling.  

Ring os op og få et uforpligtende tilbud

Typen og alderen på dit tag spiller ingen rolle. Vi sørger for, at du får det resultat, du ønsker. Taget har lige så stor betydning for bygningen, som facaden har. Trænger taget til en overhaling, så er førstehåndsindtrykket formentligt ikke overvejende positivt.

Kontakt os, hvis du har lyst til at høre mere om os og vores tagrens. Herunder kan du læse nærmere om de forskellige dele i landet, hvor vi står til rådighed:

Vi er landsdækkende, så kontakt os gerne – hvis dit tag har brug for en professionel fagmand.

Få et uforpligtende tilbud

Vi sætter høje krav til den faglige standard

Se Line Baun Danielsen udtalelse

Se flere kundeudtalelser her

Bestil en algerens i dag, kontakt os på

Vi er landsdækkende i hele Danmark

Et udsnit af de byer vi kører ud til