Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

FLISERENS på sjælland

Hvis du bor i en by langs kysten eller ved et skovområde på Sjælland oplever du sikkert, hvordan alger angriber dine fliser.

Fliserens Sjælland

Alger kommer ofte med slagregn og rusk, og bliver genstridig og nærmest umuligt at holde væk fra fliserne. Som årstiderne skifter kommer alger igen og igen. Især omkring efteråret har algerne optimale vækstmuligheder, derfor ser man ofte alger i denne tid på året når vejret er fugtigt og temperaturen lav.

Vi skræddersyer fliserens i Sjælland til netop dit behov. Når vi besøger boliger rundt om i Danmark oplever vi ofte, hvordan forskellige træsorter bidrager til en øget algeproduktion på terrassefliser. Her er birketræer et godt eksempel på, at træer er slemme til at sætte gang i alger, når træet afblomstrer, hvilket skaber fugtige ophobninger på fliserne. Derfor anbefaler vi, at folk skal være gode til at skære ned, hvis træerne står tæt på terrassen.

Vi imødekommer tidens krav om bæredygtighed ved kun at anvende miljøvenlige processer, når vi udfører fliserens på Sjælland. Det er vigtigt for os, at have naturen in mente, når vi gennemfører forskellige typer af algebehandlinger.

Vores fliserens i Sjælland dækker hele øen. Med mange års erfaring ved vi lige præcis, hvordan man fjerner alger grundigt og effektivt. Vores imprægnering sikrer, at dine fliser bliver modstandsdygtige overfor fremtidige angreb fra alger og bakterier. Vi bruger kun professionelt udstyr til at fjerne alger og andet skidt fra dine fliser.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

Bestil en fliserens i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR FLISERENS på Sjælland SAMT RESTEN AF LANDET

Udover fliserens på Sjælland tilbyder vi også rensning af facader og tag, som ofte lider samme skæbne som fliser, når du bor i områder med tæt bevoksning af træer eller bor tæt ved havet. Vores behandlinger kan derudover også være med til at hæve din boligs værdi. Hvis du er i tvivl om, hvordan netop dine fliser skal behandles, så kontakt os og vi kommer forbi din bopæl og giver dig et gratis flisetjek.