Fliserens Sjælland

Hvis du bor i en by langs kysten eller ved et skovområde på Sjælland oplever du sikkert, hvordan alger angriber dine fliser. Algebakterier kommer ofte med slagregn og rusk, og bliver genstridig og nærmest umuligt at holde væk fra fliserne. Som årstiderne skifter kommer alger igen og igen. Især omkring efteråret har algerne optimale vækstmuligheder, derfor ser man ofte alger i denne tid på året når vejret er fugtigt og temperaturen lav.

Vi skræddersyer fliserens i Sjælland til netop dit behov. Når vi besøger boliger rundt om i Danmark oplever vi ofte, hvordan forskellige træsorter bidrager til en øget algeproduktion på terrassefliser. Her er birketræer et godt eksempel på, at træer er slemme til at sætte gang i alger, når træet afblomstrer, hvilket skaber fugtige ophobninger på fliserne. Derfor anbefaler vi, at folk skal være gode til at skære ned, hvis træerne står tæt på terrassen. Vi imødekommer tidens krav om bæredygtighed ved kun at anvende miljøvenlige processer, når vi udfører fliserens i Sjælland. Det er vigtigt for os, at have naturen in mente, når vi gennemfører forskellige typer af algebehandlinger.

Vores fliserens i Sjælland dækker hele øen. Med mange års erfaring ved vi lige præcis, hvordan man fjerner alger grundigt og effektivt. Vores imprægnering sikrer, at dine fliser bliver modstandsdygtige overfor fremtidige angreb fra alger og bakterier. Vi bruger kun professionelt udstyr til at fjerne alger og andet skidt fra dine fliser. Udover fliserens på Sjælland tilbyder vi også rensning af facader og tag, som ofte lider samme skæbne som fliser, når du bor i områder med tæt bevoksning af træer eller bor tæt ved havet. Vores behandlinger kan derudover også være med til at hæve din boligs værdi. Hvis du er i tvivl om, hvordan netop dine fliser skal behandles, så kontakt os og vi kommer forbi din bopæl og giver dig et gratis flisetjek.

Mange års erfaring i branchen

Vi har mange års erfaring med imprægnering af alle slags overflader og arealer hos både private og virksomheder. Som sidegevinst ved en professionel fliserens kan du hæve din ejendoms værdi.

Denne form for behandling forlænger flisernes levetid og de fremstår velplejede i længere tid. Dette afspejler sig også i husets værdi, som oftest påvirkes af grimme udendørsarealer.

Derfor kan du hæve din boligs værdi ved at sikre fliserne et flot udseende og langvarig modstandsdygtighed overfor alger, flisepest og mos.

Kontakt Kajdis Algerens og hør mere om fliseimprægnering i København og vi skræddersyer et tilbud til netop dit behov.

Få et uforpligtende tilbud

Ring nu på 40 94 38 71 og få et uforpligtende tilbud på fliserens.

Vi kan også rense og imprægnere dit

Kajdis Algerens – Naturlige, miljøvenlige, bæredygtige løsninger

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder.

Vi sætter høje krav til den faglige standard

“Vi havde næsten ikke håbet på, det kunne blive så flot, men det er bare LIGE i skabet.
Det er SÅ flot! Så tusind tak! Vi ringer efter dig igen!”
– 
Janni Christensen og Karsten Ree.

Se flere kundeudtalelser her eller se videoen øverst på siden.

Bestil en algerens i dag, kontakt os på