Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

Serviceaftale

​Vi hos Kajdis Algerens er dedikerede til at sikre, at din belægning forbliver smuk og velholdt året rundt. Derfor har du som kunde mulighed for at tilkøbe en serviceaftale efter dit første besøg.

Denne sikrer at dit areal forbliver frit for alger og fremstår flot – mange år frem. 

 Servicebehandlingen indebærer et årligt besøg, hvor vi påfører overfladen en skumbehandling. Denne behandling nedbryder de nye lysegrønne alger, som typisk sætter sig i overfladen gennem en våd vinter.

Vi påfører overfladen skumbehandlingen, hvorefter den trænger ned i løbet af 5-10 minutter. Foråret er det ideelle tidspunkt, da vinteren kan være hård ved de forskellige overflader.

Ved at vælge vores serviceaftale sikrer du derfor at din overflade er rustet til at modstå udfordringerne ved den kommende sæson, samtidig med at den fremstår flot når den skal tages i brug henover sommeren.

En god investering

En serviceaftale er samtidig også en langsigtet besparelse.
Ved regelmæssigt at vedligeholde din belægning minimeres risikoen for algevækst og andet uønsket snavs, hvilket kan resultere i betydelige omkostninger og besvær senere.

På denne måde sikrer du ikke kun det æstetiske udseende, men også bevarelsen af belægningens levetid.

Få et tilbud

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

Bestil en algerens i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

En skræddersyet løsning

Der er ikke nogen ”one size fits all”, da der skal tages højde for vind og vejr og hvor udsat din facade eller terrasse er. Vi sørger derfor altid for at skræddersy et forløb der passer til netop de udfordringer du oplever og med mere end 12 års erfaring i branchen har vi set lidt af hvert og ved hvad den rigtige fremgangsmåde er. Både ved første besøg og mange år frem.

Ved at vælge Kajdis Algerens’ serviceaftale kan du nyde fordelene ved en flot og velholdt belægning året rundt.