Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

Professionel Algebehandling af tagflader til erhverv

Med mere end 12 års erfaring i branchen, kan du med tryghed lade os bekæmpe algerne på dine lager- eller kontorbygninger.

Med en algebehandling forlænger du tagets levetid og sikrer en præsentabel virksomhed til gavn for dine medarbejdere og kunder.

Taget på din virksomhedsbygning er af afgørende betydning, ikke kun for æstetikken, men især for sikkerhed og komfort.

Det beskytter bygningen mod vind og vejr, og en professionel algebehandling kan være afgørende for at forhindre frostsprængninger og forlænge tagets levetid.

Professionel og effektiv ALGEBEHANDLING til erhverv

Hos Kajdi’s har vi mere end 12 års erfaring inden for algebehandling og anvender udelukkende miljøvenlige behandlingsprodukter.

Vores algebehandling involverer brug af miljøvenligt skum fra neutralon, der sprøjtes ud over taget for at eliminere alger og andre skadelige forekomster. Dette ikke kun beskytter mod skadelige alger og bakterier, men forebygger også mod frostsprængninger.

Vi udfører skånsom og effektiv behandling samt efterbehandling af dit tags overflade, så det forbliver pænt, rent og sikkert i mange år fremover.

FORDELE VED AT FÅ ALGEBEHANDLING AF DIT TAG:

 

  • Taget bliver stort som nyt at se på
  • Tagets tæthed øges
  • Tagets levetid forlænges
  • Du skåner miljøet med et tættere tag, der holder længere

Få et tilbud

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

Et godt resultat mange år frem

Algebehandlingen har en langvarig virkning på 6-8 måneder, hvor den arbejder i samspil med vind og vejr.

 Som en del af vores servicepakker tilbyder vi forskellige servicetilbud til alle vores virksomhedskunder for at sikre, at behandlingen er vellykket og at du ikke står i samme situation igen.

Efterfølgende kan vi udføre løbende vedligeholdelse, så du opnår et vedvarende og ønskværdigt resultat år efter år. Det anbefales at få sprøjtet taget om foråret og efteråret samt at opretholde en årlig behandling. Hvis taget er lysegrønt, vil der allerede være synlig forskel efter en uge. Er taget hårdt angrebet af mos/lavvækst (gul/hvid), kan det tage tid med vind og vejr samt eventuelt flere behandlinger. Vores erfarne eksperter vurderer situationen før, under og efter behandlingen for at sikre det bedst mulige resultat.

HVORFOR VOKSER DER ALGER OG MOS PÅ TAGET?

Algerne vokser med stor hastighed, når solen skinner. De borer deres rødder dybt ned i taget og holder taget fugtigt hele sommeren. Når så det bliver vinter og frostvejr, er det et stort problem. Frosten bevirker, at de fugtige algerødder udvider sig og derved skaber små revner og sprækker i taget.

Bestil en ALGEBEHANDLING i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

\

Algerens Aarhus

\

Algerens Skanderborg

\

Algerens Silkeborg

\

Algerens Odense

\

Algerens København

\

Hele Sjælland

Vi er landsdækkende i hele Danmark