Ring på 40943871

Professionel fliserens med 15 års garanti!

Vi har mere end 11 års erfaring med rensning og imprægnering af fliser, hvor vi giver 15 ÅRS GARANTI gennem vores service-aftale.  Vi benytter professionelt udstyr, som garanterer dig et skånsomt og sikkert resultat uanset dine flisers alder eller type.

Læs nærmere nedenfor omkring vores fremgangsmåde mm. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular – Vi vil med glæde lave et uforpligtende tilbud.

Professionel og effektiv fliserens hos Kajdi’s Algerens

Hos Kajdi’s Algerens tilbyder vi alle vores kunder professionel fliserensning. Det betyder med andre ord, at vi kommer ud og får dine fliser til at skinne, som var de nye.

Ved vores fliserens er du sikret en miljøvenlig fliserensning, da vi udelukkende bruger produkter, der tager hensyn til og passer på miljøet. Vi ønsker ikke at belaste miljøet mere, end det er i forvejen. I vores arbejde bruger vi derfor 100 % miljørigtig rens.

Sådan foregår en fliserens

Vi vil sætte en stor ære i at udføre et flot resultat hos dig.

Først sætter vi fliserne i blød, hvor alger, skidt og snav etc. løsner sig. Dernæst vaskes fliserne skånsomt med professionelt udstyr. Efterfølgende desinficeres fliserne. Slutteligt imprægneres fliserne med markeds bedste imprægnering. Efterbehandlingen gør fliserne mere modstandsdygtige overfor nye angreb. 

Vi udfører alle former for fliserens

Uanset hvad opgaven er, vil vi gerne garantere dig, at vi kan løfte den. Vi har erfaringen, der skal til, for at give dig præsentable fliser på ejendommen. Vores flisebehandling udføres med professionelt udstyr, der garanterer, at du får et skånsomt og sikkert resultat.

Derfor kan vi med stolthed sige, at vi kan udføre fliserensningen – uanset hvilken type flise du har. Herregårdssten og fortovsfliser er blot et par af de belægningssten vi løbende renser og vedligeholder. Alderen spiller heller ikke nogen rolle for vores arbejde. Om fliserne er 10, 20 eller måske 30 år gamle, har ikke nogen betydning for behandlingen.

Vi sørger for at udføre rensningen af dine fliser, så du får det bedste resultat. Det er nemlig vores mission med en fliserens.

Opnå en vedvarende effekt af rene fliser

Efter dine fliser er blevet renset, desinficeret og imprægneret giver vi hele 15 års garanti på et flot resultat. For at opnå garantien skal fliserne  blot behandles en gang om året gennem vores vedligeholdes behandling. Hermed er du sikret pæne fliser i mange år uden flisepest.

Informationer inden vi kommer

  1. Vi skal have adgang til vand - Tjek gerne dit vandtryk – vi skal gerne have 8 liter vand pr. 30 sek.
  2. Arealet skal være ryddet for krukker mm.
  3. Skær græskanterne  for at opnå det flotteste resultat

FAQ – Rensning af fliser

Tilbyder I garanti på fliserens?
Ja – efter dine fliser er blevet renset og imprægneret af os, tilbyder vi 15 års garanti gennem vores servicebehandling.  Gennem vores servicebehandling kan vi garanterer dig et pænt resultat i mange år.  Behandlingen nedbryder nye alger, som vil komme med tiden. Derudover kan vi garantere at fliserne ikke bliver ramt af flisepest igen.  For at kunne garantere dette, skal vi give dine fliser en servicebehandling en gang om året. Prisen ligger fra 800 kr. Det afhænger af hvor stort arealet er.

Ødelægges fliserne af en rensning?
Nej, vi foretager en skånsom rensning med yderst professionel udstyr samt stor erfaring med brugen af  det. 

 Skal man fjerne ukrudt inden rensning af fliser?
Nej kun hvis der er store totter græs, ellers fjernes resten igennem rensningen.

Kan alle type fliser vaskes?
Ja – Dog skal fliserne skal ikke være ødelagt og porøse.  Vi har stor erfaring og kan hurtig vurdere flisernes tilstand. 

Hvad anbefaler I, at fugerne mellem fliserne skal fyldes op med efter rensning?
Det er en rigtig god ide at fylde fugerne op med stenmel efterfølgende. Når man benytter stenmel pakker det sig godt i fugerne og ukrudt har derfor svære ved at komme op.  Vi tilbyder både levering og nedfejning. Prisen afhænger af hvor stort arealet er.

Sviner I meget?
Nej vi har et stort fokus på,  at rydde pænt op efter os og skylde diverse overfalder ned.

 Hvor får I vand fra?
Vi har selv vand med i bilen, men det er også nødvendigt at vi kan koble os på vandet hos kunde. Kunden står selv for udgiften til vand.

 Hvor mange års erfaring har I?
Vi har mere end 11 års erfaring, hvor vi lever og ånder for glade og tilfredse kunder kombineret med resultat af højeste kvalitet.

Hvornår skal jeg betale?
Vi sender først en faktura når arbejdet er udført. Fakturaen modtages enten pr. mail eller post, hvor der er 8 dages betalingsfrist.

Kontakt os og få et godt tilbud på fliseresning

Med base i Vejle kører vi til til private og erhverv i hele landet, så tøv ikke med at kontakte os. Hos os får du 15 års fuld garanti, og du får en fagmand med en høj faglighed. Vi hjælper gerne med alt, vi kan – fordi kundetilfredshed betyder alt for os.

Vi dækker hele Danmark, og du er meget velkommen til at klikke dig ind på vores forskellige byer herunder og læse nærmere:

Vi glæder os til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud

Før og efter billeder

Vi sætter høje krav til den faglige standard

Se Line Baun Danielsen udtalelse

Se flere kundeudtalelser her

Vi er landsdækkende i hele Danmark

Et udsnit af de byer vi kører ud til

Bestil en algerens i dag, kontakt os på