Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

Professionel fliserens
med 15 års Garanti!

Vi har mere end 12 års erfaring med rensning og imprægnering af fliser, hvor vi giver 15 ÅRS GARANTI gennem vores service-aftale.  Vi benytter professionelt udstyr, som garanterer dig et skånsomt og sikkert resultat uanset dine flisers alder eller type.

Læs nærmere nedenfor omkring vores fremgangsmåde mm. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular – Vi vil med glæde lave et uforpligtende tilbud.

Professionel og effektiv fliserens hos Kajdi’s Algerens

Hos Kajdi’s Algerens tilbyder vi alle vores kunder professionel fliserensning. Det betyder med andre ord, at vi kommer ud og får dine fliser til at skinne, som var de nye.

Ved vores fliserens er du sikret en miljøvenlig fliserensning, da vi udelukkende bruger produkter, der tager hensyn til og passer på miljøet. Vi ønsker ikke at belaste miljøet mere, end det er i forvejen. I vores arbejde bruger vi derfor 100 % miljørigtig rens.

Sådan foregår en fliserens

Vi vil sætte en stor ære i at udføre et flot resultat hos dig.

Først sætter vi fliserne i blød, hvor alger, skidt og snav etc. løsner sig. Dernæst vaskes fliserne skånsomt med professionelt udstyr. Efterfølgende desinficeres fliserne. Slutteligt imprægneres fliserne med markeds bedste imprægnering. Efterbehandlingen gør fliserne mere modstandsdygtige overfor nye angreb.

Få et tilbud

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

Vi udfører alle former for fliserens

Uanset hvad opgaven er, vil vi gerne garantere dig, at vi kan løfte den. Vi har erfaringen, der skal til, for at give dig præsentable fliser på ejendommen. Vores flisebehandling udføres med professionelt udstyr, der garanterer, at du får et skånsomt og sikkert resultat.

Derfor kan vi med stolthed sige, at vi kan udføre fliserensningen – uanset hvilken type flise du har. Herregårdssten og fortovsfliser er blot et par af de belægningssten vi løbende renser og vedligeholder. Alderen spiller heller ikke nogen rolle for vores arbejde. Om fliserne er 10, 20 eller måske 30 år gamle, har ikke nogen betydning for behandlingen.

Vi sørger for at udføre rensningen af dine fliser, så du får det bedste resultat. Det er nemlig vores mission med en fliserens.

Sådan foregår en fliserens

Efter dine fliser er blevet renset, desinficeret og imprægneret giver vi hele 15 års garanti på et flot resultat. For at opnå garantien skal fliserne  blot behandles en gang om året gennem vores vedligeholdes behandling. Hermed er du sikret pæne fliser i mange år uden flisepest.

%

Tilfredshedsgaranti

ÅRS GARANTI

%

Miljøvenlige produkter

Informationer inden vi kommer

  1. Vi skal have adgang til vand – Tjek gerne dit vandtryk – vi skal gerne have 8 liter vand pr. 30 sek.
  2. Arealet skal være ryddet for krukker mm.
  3. Skær græskanterne for at opnå det flotteste resultat

Miljøvenlig fliserens

Vi har igennem flere år benyttet os af neutralon i forbindelse med fliserens, hvilket er en både effektiv og miljøvenlig løsning. Neutralon er et specialudviklet produkt, der er dansk godkendt og certificeret af miljøstyrelsen, hvorfor vi adskiller os fra flere af vores konkurrenter, som ikke skåner miljøet på samme måde. Det har altid været en stor prioritet for os hos Kajdis, at vores produkter og services både er af højeste kvalitet samtidigt med, at vi passer på vores dyrebare miljø og i den sammenhæng undgår skadelige produkter.

Vi går dermed ikke på kompromis med miljøet og vægter den ordentlige og gode behandling over alt andet. Vores rensningsprincip omkring den mest skånsomme behandling som muligt gør sig også gældende her, hvorfor vi altid anbefaler vores kunder at få vasket den behandlingskrævende overflade maskinelt ned med varmt vand før eventuel sprøjtning med discinficerende midler (Neutralon). Vores specialuddannede eksperter tager stilling til den enkelte behandling på stedet, så du altid kan være sikker på, at du får den rette hjælp til den bedst mulige pris. Vi har en række forskellige servicetilbud, som vi tilbyder til alle vores kunder for at sikre, at behandlingen er gået som forventet. Vi foretager herefter løbende service, så du står tilbage med et flot resultat år efter år.

Bestil en algerens i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

Kontakt os og få et godt tilbud på fliserensning

Med base i Vejle kører vi til til private og erhverv i hele landet, så tøv ikke med at kontakte os. Hos os får du 15 års fuld garanti, og du får en fagmand med en høj faglighed. Vi hjælper gerne med alt, vi kan – fordi kundetilfredshed betyder alt for os.

Vi dækker hele Danmark, og du er meget velkommen til at klikke dig ind på vores forskellige byer herunder og læse nærmere:

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi sætter høje krav til den faglige standard

FAQ – Rensning af fliser

Tilbyder i garanti på fliserens?

Ja – efter dine fliser er blevet renset og imprægneret af os, tilbyder vi 15 års garanti gennem vores servicebehandling. Gennem vores servicebehandling kan vi garanterer dig et pænt resultat i mange år. Behandlingen nedbryder nye alger, som vil komme med tiden. Derudover kan vi garantere at fliserne ikke bliver ramt af flisepest igen. For at kunne garantere dette, skal vi give dine fliser en servicebehandling en gang om året. Prisen ligger fra 800 kr. Det afhænger af hvor stort arealet er.

Ødelægges fliserne af en rensning?

Nej, vi foretager en skånsom rensning med yderst professionel udstyr samt stor erfaring med brugen af det.

Kan alle type fliser vaskes?

Ja – Dog skal fliserne ikke være ødelagt og porøse. Vi har stor erfaring og kan hurtig vurdere flisernes tilstand.

Hvad anbefaler I, at fugerne mellem fliserne skal fyldes op med efter rensning?

Det er en rigtig god ide at fylde fugerne op med stenmel efterfølgende. Når man benytter stenmel pakker det sig godt i fugerne og ukrudt har derfor svære ved at komme op. Vi tilbyder både levering og nedfejning. Prisen afhænger af hvor stort arealet er.

Hvor får I vand fra?

Vi har selv vand med i bilen, men det er også nødvendigt at vi kan koble os på vandet hos kunde. Kunden står selv for udgiften til vand.

Hvordan fjerner man mos på fliser?

Man kan fjerne mosset med en skruetrækker. Det tager dog utrolig lang tid og er en dårlig arbejdsstilling. Når vi renser belægningen mekanisk fjernes mosset mellem fliserne i samme omgang.

Hvad kommer flisepest af?

Flisepest er en lav-art, som stortrives i fugtigt vejr. Den vokser i belægningen og kendetegnes ved hvide plamager på belægningen. Mange kendetegner det som ”dalmatiner plettede” fliser.

Hvordan behandles flisepest?

For at få bugt med flisepesten, er det nødvendigt at rense belægningen mekanisk. En mekanisk rensning foretages ved en dybdegående rensningen. Herefter desinficeres overfladen, så man sikre sig at rodnettet er nedbrudt.

Hvad kan man gøre ved flisepest?

Efter man har foretaget en dybdegående rensning af belægningen tilbyder vi at desinficere og imprægnere overfladen for at gøre den mere modstandsdygtig. Herefter er det nok, kun at desinficere overfladen en gang om året, så flisepesten ikke kommer igen.

\

Algerens Aarhus

\

Algerens Skanderborg

\

Algerens Silkeborg

\

Algerens Odense

\

Algerens København

\

Hele Sjælland

Vi er landsdækkende i hele Danmark

Et udsnit af de byer vi kører ud til