Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

FLISERENS Odense

Når du får lagt fliser, uanset formålet, bør du være opmærksom på, at algerne står på lur lige om hjørnet.

Er du så heldig at bo på den skønne ø, Fyn, er der især grund til at være opmærksom.

Fliserens Odense

Fyns alsidige landskab er forudsætning for algers spredning på stort set hele øen – både i Odenses centrum som i småbyerne langs skov- og kystområder.

Derfor er vi, hos Kajdis Algerens, klar til at hjælpe dig og holde dine skønne fliser ved lige med vores fliserens, året rundt. Vi sender professionelle og erfarne fagfolk på opgaven, når du søger vores hjælp til rensning af fliser.

FORDELE VED FLISERENS – VI UDFØRER FLISERENS PÅ HELE FYN

Lad ikke alger, der elsker miljøet på din matrikel, ødelægge dine fliser. Odense og Fyns landskab er præget af alt fra tæt bebyggelse, kyster og skovområder, som hver især er landskaber, alger elsker.

Både by, skov og hav giver anledning til hhv. skyggefyldt og fugtigt miljø, som algerne kan boltre sig på – og især fliser, hvor algerne kan gemme sig i sprækker, er en favorit.

Hos Kajdis Algerens synes vi, at du og din familie skal have lov at leve i fred og ro fra alger og andet skidt, der hurtigt kan komme til at besætte jeres fliser. Derfor kommer vi jer til undsætning med vores fliserens i Odense.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

KAJDIS ALGERENS ER ET EFFEKTIVT OG MILJØVENLIGT VALG TIL FLISERENS

Når du skal finde de rigtige fagfolk til rensning af dine fliser i Odense (eller andre steder på Fyn), bør du stærkt overveje vores ekspertise.

Udover professionelt og erfarent håndværk, benytter vi os udelukkende af 100% miljøvenlig fliserens, der sikrer overlevelse for den omkringliggende natur, mens alger og andet uvelkomment skidt fjernes effektivt fra dine fliser.

Uanset alder og type af dine fliser, står du med et godt resultat, når vi har været på besøg og foretaget en rensning af dine fliser. Fliserne renses grundigt, men tager ikke selv skade under rensningen, da vi arbejder skånsomt og målrettet efter det bedst mulige resultat.

Bestil en fliserens i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR FLISERENS I Odense SAMT RESTEN AF LANDET