Ring på 40943871

Rensning af træterrasse

Vi har mere end 11 års erfaring med rensning og imprægnering af træ. Vi benytter professionelt udstyr, som garanterer dig et skånsomt og sikkert resultat. Læs nærmere nedenfor omkring vores fremgangsmåde mm. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular – Vi vil med glæde lave et uforpligtende tilbud.

Vi udfører rensning af alle slags træterrasser

Hos Kajdi’s Algerens tilbyder vi en professionel rensning af din træterrasse. Når man har med træ at gøre, bliver materialet meget påvirket af vind, vejr og brug. Derfor anbefaler vi, at du giver din træterrasse de allerbedste forudsætninger for at kunne modstå både sommer og vinter.

Med en behandling af træterrassen får du ikke alene en længere levetid, men du sørger også for, at træet kan beholde dets struktur. Resultatet af behandlingen er meget synlig allerede efter rensningen, men du vil også opleve, at træet er meget lettere at vedligeholde i den efterfølgende tid.

Hvilken træsort dine terrassebrædder er har ingen indflydelse på om de kan renses. Vores skånsomme træterrasserens kan anvendes til alt fra sibirisk lærk og trykimprægneret fyr til ipe, jatoba og cumaru. Er du i tvivl om dine terrassebrædder kan afrenses skal du ikke tøve med at kontakte os.

Efter rensning og imprægnering har du en træterrasse, der i høj grad er i stand til at afvise smuds og snavs. Vi udfører træterrassebehandlingen for kunder i hele landet, så kontakt os gerne. Vi ønsker at gøre terrassen til et hyggeligt sted, du har lyst til at opholde dig – og ikke et sted, der giver dig dårlig samvittighed over den manglende vedligeholdelse.

Sådan foregår vores træterrasserensning

Vi udfører en professionel rensning af din træterrasse, og derfor bruger vi professionelt udstyr og produkter, som garanterer dig et fantastisk og skånsomt resultat. Vi starter med at sætte terrassen i blød, hvorefter vi foretager den nødvendige rensning, så den bliver fri for skidt og alger. Efterfølgende påfører vi vores miljøvenlige desinficering og slutlig imprægnere vi træet. På den måde er din terrasse mere modstandsdygtig overfor nye angreb.

Vi tilbyder/ vi anbefaler

Efter vi har renset og imprægneret terrassen, tilbyder vi en årlig vedligeholdelsesbehandling. Behandlingen nedbryder de nye alger, der typisk kommer hen over vinteren.

Miljøvenlig facaderens

Kajdi’s facaderens består af neutralon, som er et specialudviklet produkt, der er dansk godkendt
og certificeret af miljøstyrelsen. Det er både mere effektivt og bedre for miljøet end de produkter,
som flere af vores konkurrenter f.eks. benytter sig af. Vi skåner miljøet, da det altid har været en
stor prioritet for os hos Kajdi’s. Vores produkter og services er af højeste kvalitet samtidigt med, at
vi er meget miljøbevidste og i den sammenhæng undgår skadelige produkter. Vi går således ikke
på kompromis med den grønne omstilling og vægter derfor den gode og modstandsdygtige
behandling over alt andet.

Vi har et rensningsprincip, der bygger på den mest skånsomme behandling som muligt, hvorfor vi altid anbefaler vores kunder at få vasket den behandlingskrævende overflade ned med varmt vand, hvilket blødgører den før eventuel sprøjtning med discinficerende midler såsom alkalisk sæbe. Vores dygtige team af eksperter tager altid stilling til den enkelte behandlingsform på stedet, så du ved, at du får den helt rigtige hjælp til den bedst mulige pris. Kajdi’s tilbyder derudover en række forskellige services til alle vores kunder for at følge op på, at behandlingen er gået som forventet. Vi foretager herefter løbende service efter behov, så du står tilbage med et flot resultat hvert år.

 

FAQ 

Kan man rense træ på træterrasse?
Ja – vi har stor succes med rensning af træ. Gennem rensningen fjernes alger, skidt og snavs. Herefter vil det opleves, at træet ikke er så glat som tidligere.

Kan I vaske alle trætyper?
Ja det kan man godt. Fremgangsmåden er dog forskellig alt efter trætype.

Hvor får I vand fra?
Vi har selv vand med i bilen, men det er nødvendigt at vi kan koble os på vandet hos kunde. Kunden står selv for udgiften til vand.

Skal man oliere træet efter en rensning?
Det anbefaler vi at man gør, men det er ikke nødvendigt. Det er godt at pleje træet med olie. 

Hvordan renser man en træterrasse? 

For at opnå en skånsom rensning skal terrassen igennem 4 steps. Processen er som følgende: 

  • Ved første step sætter man træet i blød, for at løsne alger, skidt og snavs. 
  • Gennem andet step renses træet mekanisk.  
  • Som tredje step desinficeres overfladen for at sikre sig algernes rodnette er nedbrudt.  
  • Som det sidste step i behandlingen imprægneres overfladen med vores specialudviklede diffusionsåbenimprægnering.  

Hvordan renser man terrassebrædder  

Vi renser med professionelt mekanisk udstyr, som sikrer et pænt og skånsomt resultat. Derudover kræver det professionelle produkter til at løsne alger, skidt og snavs fra overfladen. Slutteligt kan man imprægnere terrassebrædder med en farveløs diffusionsåben imprægnering.  

Hvornår kan man rense træterrasse? 

Der er flere forhold man skal tage højde for. Der må ikke være dagsfrost og nattefrost.  

Kontakt os for at få din træterrasse renset

Vi går højt op i, at vores kunder er tilfredse. Og derfor sørger vi altid for at føre en personlig dialog med dig om dine ønsker. Vi udfører rensningen og imprægneringen, så du får en æstetisk og velplejet terrasse, som du kan nyde varme sommerdage på.

Lad os hjælpe dig med at rense terrassen. Vi kommer gerne ud til dig og vurderer, hvordan vi bedst muligt får din træterrasse til at skinne på ny. Klik dig gerne ind på den del af landet, der er tættest på dig og læs nærmere:

Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

TILFREDS KUNDE HOS KAJDIS ALGERENS

Line Baun Danielsen

Se flere kundeudtalelser her

Landsdækkende virksomhed

Ring nu på 40 94 38 71 og få et uforpligtende tilbud på professionel rensning af din træterrasse. Vi rykker ud i Vejle, Fredericia, Kolding og resten af landet.

Vi kan også rense og imprægnere dit...

Tag

Når du investerer i en mos- og algebehandling af dit tag, er det virkelig en investering.

Når vi renser taget på din bolig, er det ikke kun en æstetisk fordel. Faktisk er tagrensning en økonomisk investering.

Læs mere

Fliser

Vores algebehandling udføres med professionelt udstyr, som garanterer et skånsomt og sikkert resultat.

Vi udfører en professionel rensning af dine fliser, uanset type og alder.

Læs mere

Facade

Vi behandler din facade med professionelt udstyr inklusiv eliminerende skum, som fjerner alle skadelige alger, bakterier m.m. Dernæst udfører vi en miljøvenlig imprægnering af din facade, som styrker og beskytter mod nye angreb.

Læs mere

Bestil en algerens i dag, kontakt os på