Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

RENSNING AF TRÆTERRASSE

Vi har mere end 12 års erfaring med rensning og imprægnering af træ. Vi benytter professionelt udstyr, som garanterer dig et skånsomt og sikkert resultat. Læs nærmere nedenfor omkring vores fremgangsmåde mm.

Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular – Vi vil med glæde lave et uforpligtende tilbud.

VI UDFØRER RENSNING AF ALLE SLAGS TRÆTERRASSER

Hos Kajdi’s Algerens tilbyder vi en professionel rensning af din træterrasse. Når man har med træ at gøre, bliver materialet meget påvirket af vind, vejr og brug. Derfor anbefaler vi, at du giver din træterrasse de allerbedste forudsætninger for at kunne modstå både sommer og vinter.

Med en behandling af træterrassen får du ikke alene en længere levetid, men du sørger også for, at træet kan beholde dets struktur. Resultatet af behandlingen er meget synlig allerede efter rensningen, men du vil også opleve, at træet er meget lettere at vedligeholde i den efterfølgende tid.

Hvilken træsort dine terrassebrædder er har ingen indflydelse på om de kan renses. Vores skånsomme træterrasserens kan anvendes til alt fra sibirisk lærk og trykimprægneret fyr til ipe, jatoba og cumaru. Er du i tvivl om dine terrassebrædder kan afrenses skal du ikke tøve med at kontakte os.

Efter rensning og imprægnering har du en træterrasse, der i høj grad er i stand til at afvise smuds og snavs. Vi udfører træterrassebehandlingen for kunder i hele landet, så kontakt os gerne. Vi ønsker at gøre terrassen til et hyggeligt sted, du har lyst til at opholde dig – og ikke et sted, der giver dig dårlig samvittighed over den manglende vedligeholdelse.

Få et tilbud

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

SÅDAN FOREGÅR VORES TRÆTERRASSERENSNING

Vi udfører en professionel rensning af din træterrasse, og derfor bruger vi professionelt udstyr og produkter, som garanterer dig et fantastisk og skånsomt resultat. Vi starter med at sætte terrassen i blød, hvorefter vi foretager den nødvendige rensning, så den bliver fri for skidt og alger. Efterfølgende påfører vi vores miljøvenlige desinficering og slutlig imprægnere vi træet. På den måde er din terrasse mere modstandsdygtig overfor nye angreb.

Efter vi har renset og imprægneret terrassen, tilbyder vi en årlig vedligeholdelsesbehandling. Behandlingen nedbryder de nye alger, der typisk kommer hen over vinteren.

Miljøvenlige og professionelle tilgange til træterrasserens

 • MILJØVENLIGE LØSNINGER
  Vi prioriterer miljøvenlige tilgange til træterrasserens.
 • PROFESSIONEL RENSNING
  Terrassen renses professionelt med skånsomme, miljøvenlige produkter.
 • ENGAGEMENT I KVALITET OG MILJØBESKYTTELSE
  Vores fokus er både på høj kvalitet og miljøbeskyttelse.
 • TILPASSET BEHANDLING
  Vores erfarne medarbejdere tilpasser behandlingen efter terrassens behov på stedet.

MILJØVENLIG RENS AF TRÆTERRASSEN

Kajdi’s har igennem mange år brugt neutralon i forbindelse med vores træterrasserens, da det er et effektivt og miljøvenligt produkt.

Neutralon er et specialudviklet rensningsmiddel, som er dansk godkendt og certificeret af miljøstyrelsen, hvilket adskiller sig fra flere af de konkurrenter, som ikke tænker på miljøet i samme grad som os. Det har fra start været en vigtig del af os hos Kajdi’s, at vores produkter og services både repræsenterer den bedste kvalitet samtidigt med, at vi passer på vores dyrebare miljø.

Vi undgår derfor så vidt muligt skadelige produkter. Kajdi’s går således ikke på kompromis med miljøvenlige løsninger, og vi vægter den ordentlige og gode behandling over alt andet. Vi anbefaler altid vores kunder at følge vores rensningsprincip omkring den mest skånsomme behandling som muligt, hvilket ofte er at få vasket den behandlingskrævende overflade maskinelt ned med varmt vand før eventuel sprøjtning med discinficerende midler (neutralon) og behandling med vores specialudviklede træimprægnering.

Vores dygtige medarbejdere tager stilling til den nødvendige behandling på stedet, så du til hver en tid kan være sikker på, at du får den rigtige behandling til den bedst mulige pris. Hos Kajdi’s tilbyder vi en række forskellige services til alle vores kunder for at sikre, at behandlingen er gået som forventet. Vi foretager herefter løbende kontrol, så du står tilbage med et godt resultat hvert år.

%

Tilfredshedsgaranti

Års Erfaring

%

Miljøvenlige produkter

Bestil en TRÆTERRASSERENS

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR AT FÅ DIN TRÆTERRASSE RENSET

Vi går højt op i, at vores kunder er tilfredse. Og derfor sørger vi altid for at føre en personlig dialog med dig om dine ønsker. Vi udfører rensningen og imprægneringen, så du får en æstetisk og velplejet terrasse, som du kan nyde varme sommerdage på.

Lad os hjælpe dig med at rense terrassen. Vi kommer gerne ud til dig og vurderer, hvordan vi bedst muligt får din træterrasse til at skinne på ny. Klik dig gerne ind på den del af landet, der er tættest på dig og læs nærmere:

Vi glæder os til at høre fra dig!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM TRÆTERRASSERENS

Kan man rense træ på en træterrasse?

Ja – vi har stor succes med rensning af træ. Gennem rensningen fjernes alger, skidt og snavs. Herefter vil det opleves, at træet ikke er så glat som tidligere.

Hvor får I vand fra?

Vi har selv vand med i bilen, men det er nødvendigt at vi kan koble os på vandet hos kunde. Kunden står selv for udgiften til vand.

Hvordan renser man en træterrasse?

For at opnå en skånsom rensning skal terrassen igennem 4 steps. Processen er som følgende:
- Ved første step sætter man træet i blød, for at løsne alger, skidt og snavs.
- Gennem andet step renses træet mekanisk.
- Som tredje step desinficeres overfladen for at sikre sig algernes rodnette er nedbrudt.
- Som det sidste step i behandlingen imprægneres overfladen med vores specialudviklede diffusionsåbenimprægnering.

Hvordan renser man terrassebrædder?

Vi renser med professionelt mekanisk udstyr, som sikrer et pænt og skånsomt resultat. Derudover kræver det professionelle produkter til at løsne alger, skidt og snavs fra overfladen. Slutteligt kan man imprægnere terrassebrædder med en farveløs diffusionsåben imprægnering.

Professionel rensning af træterrasser

 • Rensning af træterrasser med professionelt udstyr og produkter
 • Skånsom fjernelse af skidt og alger fra træoverfladen
 • Anvendelse af miljøvenlige desinficeringsmidler for at sikre langvarig beskyttelse
 • Imprægnering af træet for at øge modstandsdygtigheden mod fremtidige angreb
\

Algerens Aarhus

\

Algerens Skanderborg

\

Algerens Silkeborg

\

Algerens Odense

\

Algerens København

\

Hele Sjælland