Ring på 40943871

Rensning af træterrasse

Vi har mere end 11 års erfaring med rensning og imprægnering af træ. Vi benytter professionelt udstyr, som garanterer dig et skånsomt og sikkert resultat. Læs nærmere nedenfor omkring vores fremgangsmåde mm. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular – Vi vil med glæde lave et uforpligtende tilbud.

Vi udfører rensning af alle slags træterrasser

Hos Kajdi’s Algerens tilbyder vi en professionel rensning af din træterrasse. Når man har med træ at gøre, bliver materialet meget påvirket af vind, vejr og brug. Derfor anbefaler vi, at du giver din træterrasse de allerbedste forudsætninger for at kunne modstå både sommer og vinter.

Med en behandling af træterrassen får du ikke alene en længere levetid, men du sørger også for, at træet kan beholde dets struktur. Resultatet af behandlingen er meget synlig allerede efter rensningen, men du vil også opleve, at træet er meget lettere at vedligeholde i den efterfølgende tid.

Hvilken træsort dine terrassebrædder er har ingen indflydelse på om de kan renses. Vores skånomme rens kan anvendes til alt fra sibirisk lærk og trykimprægneret fyr til ipe, jatoba og cumaru. Er du i tvivl om dine terrassebrædder kan afrenses skal du ikke tøve med at kontakte os.

Efter rensning og imprægnering har du en træterrasse, der i høj grad er i stand til at afvise smuds og snavs. Vi udfører træterrassebehandlingen for kunder i hele landet, så kontakt os gerne. Vi ønsker at gøre terrassen til et hyggeligt sted, du har lyst til at opholde dig – og ikke et sted, der giver dig dårlig samvittighed over den manglende vedligeholdelse.

Sådan foregår vores træterrasserensning

Vi udfører en professionel rensning af din træterrasse, og derfor bruger vi professionelt udstyr og produkter, som garanterer dig et fantastisk og skånsomt resultat. Vi starter med at sætte terrassen i blød, hvorefter vi foretager den nødvendige rensning, så den bliver fri for skidt og alger. Efterfølgende påfører vi vores miljøvenlige desinficering og slutlig imprægnere vi træet. På den måde er din terrasse mere modstandsdygtig overfor nye angreb.

Vi tilbyder/ vi anbefaler

Efter vi har renset og imprægneret terrassen, tilbyder vi en årlig vedligeholdelsesbehandling. Behandlingen nedbryder de nye alger, der typisk kommer hen over vinteren.

FAQ om rens af træterrasser

Kan man rense træ på træterrasse?
Ja – vi har stor succes med rensning af træ. Gennem rensningen fjernes alger, skidt og snavs. Herefter vil det opleves, at træet ikke er så glat som tidligere.

Hvor mange års erfaring har I?
Vi har mere end 11 års erfaring og har stor viden og kendskab til brugen af de nødvendige produkter og maskiner.

Kan I vaske alle trætyper?
Ja det kan man godt. Fremgangsmåden er dog forskellig alt efter trætype.

Hvor får I vand fra?
Vi har selv vand med i bilen, men det er nødvendigt at vi kan koble os på vandet hos kunde. Kunden står selv for udgiften til vand.

Skal man oliere træet efter en rensning?
Det anbefaler vi at man gør, men det er ikke nødvendigt. Det er godt at pleje træet med olie. 

Kontakt os for at få din træterrasse renset

Vi går højt op i, at vores kunder er tilfredse. Og derfor sørger vi altid for at føre en personlig dialog med dig om dine ønsker. Vi udfører rensningen og imprægneringen, så du får en æstetisk og velplejet terrasse, som du kan nyde varme sommerdage på.

Lad os hjælpe dig med at rense terrassen. Vi kommer gerne ud til dig og vurderer, hvordan vi bedst muligt får din træterrasse til at skinne på ny. Klik dig gerne ind på den del af landet, der er tættest på dig og læs nærmere:

Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

TILFREDS KUNDE HOS KAJDIS ALGERENS

Line Baun Danielsen

Se flere kundeudtalelser her

Landsdækkende virksomhed

Ring nu på 40 94 38 71 og få et uforpligtende tilbud på professionel rensning af din træterrasse. Vi rykker ud i Vejle, Fredericia, Kolding og resten af landet.

Vi kan også rense og imprægnere dit...

Tag

Når du investerer i en mos- og algebehandling af dit tag, er det virkelig en investering.

Når vi renser taget på din bolig, er det ikke kun en æstetisk fordel. Faktisk er tagrensning en økonomisk investering.

Læs mere

Fliser

Vores algebehandling udføres med professionelt udstyr, som garanterer et skånsomt og sikkert resultat.

Vi udfører en professionel rensning af dine fliser, uanset type og alder.

Læs mere

Facade

Vi behandler din facade med professionelt udstyr inklusiv eliminerende skum, som fjerner alle skadelige alger, bakterier m.m. Dernæst udfører vi en miljøvenlig imprægnering af din facade, som styrker og beskytter mod nye angreb.

Læs mere

Bestil en algerens i dag, kontakt os på