Fliserens København

Er din træterrasse blevet medtaget af alger? Mange beboere i København oplever, at deres træterrasser bliver angrebet af alger. Dette både forkorter træets levetid og giver træet et grimt udseende. Derfor er det vigtig at behandle og beskytte sine træterrasser i København, hvor høj bebyggelse skaber gode grobetingelser for alger. Alger vokser nemlig bedst i mørke og der hvor regnvand let ophober sig og giver optimale forhold for skimmelsvamp. Mange træterrasser på høj bebyggelse bliver i efteråret ikke brugt, og mange beboere opdager derfor ikke ophobninger af skidt eller vand på deres træterrasse, som hurtigt spreder sig og ødelægger træet. Ved at undgå disse problematikker og få en effektiv rensning af træterrassen i København kan du undgå ubehagelige overraskelser, når du skal til at benytte terrassen igen efter en lang vinter.

Der findes mange fordele ved rensning af træterrasser i København. Vores behandling bidrager til at forlænge træterrassens levetid og bibeholder træets struktur. Efter vores behandling får du også selv lettere ved at vedligeholde din træterrasse, da behandlingen gør træet mere modstandsdygtig og afvisende overfor smuds. Med en bæredygtig imprægnering garanterer vi, at din træterrasse bliver behandlet skånsomt og med omtanke for miljøet. Med en algefri træterrasse fremstår din bolig flot og præsentabel, og kan i sidste ende bidrage til at øge boligens værdi.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på rensning af træterrasser i København. Vi har mange års erfaring i netop rensning af træterrasser og har opbygget stort kendskab til forebyggelse og vedligehold af alle slags træsorter, som bliver brugt på små og store træterrasser. Vi servicerer hele landet og skræddersyer tilbud på rensning af træterrasser i København efter dit behov. Udover rensning af træterrasser tilbyder vi også professionel tagrensning, facaderens og grafittirens i København til både private og til virksomheder. Vi har desuden specialiseret os i at imødekomme vores kunders ønske om miljøvenlighed, og har udbredt dette til alle vores behandlinger af alger.

Mange års erfaring i branchen

Vi har mange års erfaring med imprægnering af alle slags overflader og arealer hos både private og virksomheder. Som sidegevinst ved en professionel fliserens kan du hæve din ejendoms værdi.

Denne form for behandling forlænger flisernes levetid og de fremstår velplejede i længere tid. Dette afspejler sig også i husets værdi, som oftest påvirkes af grimme udendørsarealer.

Derfor kan du hæve din boligs værdi ved at sikre fliserne et flot udseende og langvarig modstandsdygtighed overfor alger, flisepest og mos.

Kontakt Kajdis Algerens og hør mere om fliseimprægnering i København og vi skræddersyer et tilbud til netop dit behov.

Få et uforpligtende tilbud

Ring nu på 40 94 38 71 og få et uforpligtende tilbud på fliserens.

Vi kan også rense og imprægnere dit

Kajdis Algerens – Naturlige, miljøvenlige, bæredygtige løsninger

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder.

Vi sætter høje krav til den faglige standard

“Vi havde næsten ikke håbet på, det kunne blive så flot, men det er bare LIGE i skabet.
Det er SÅ flot! Så tusind tak! Vi ringer efter dig igen!”
– 
Janni Christensen og Karsten Ree.

Se flere kundeudtalelser her eller se videoen øverst på siden.

Bestil en algerens i dag, kontakt os på