Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Ring på 40943871

Graffitirens

Kajdis Algerens er din specialist i at fjerne graffiti. Vi har specialiseret os i afrensning af graffiti på stort set alle slagsoverflader. Derudover tilbyder vi at efterbehandle med antigraffiti. Vi har mere end 11 års erfaring på området og kan dermed sikre dig et godt resultat gennem en skånsom proces.  Du kan trygt lade os gøre arbejdet. Læs nærmere nedenfor omkring vores fremgangsmåde mm. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular – Vi vil med glæde lave et uforpligtende tilbud.

Specialister i graffitirens

Søger du en specialist i at fjerne graffiti, så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Kajdi’s Algerens er vi nemlig eksperter i at afrense og efterbehandle stort set alle overflader, der har været udsat for graffiti. Har du oplevet graffiti på din ejendom eller dine virksomhedsbygninger, anbefaler vi, at du får det fjernet hurtigst muligt.

Lader man graffitien være, sender man et signal om, at stedet er vant til graffiti – og det kan opfordre flere til at udføre hærværk på din ejendom. Mere graffiti betyder en større regning, og det er vi ikke interesserede i.

Kontakt os derfor hurtigst muligt, hvis du er blevet udsat for graffiti. Vi kommer gerne og fjerner det skønsomt og effektivt.

Sådan fjerner vi graffitien

En fjernelse af graffiti kræver høj faglighed og den rigtige knowhow, hvis man skal fjerne uden at beskadige. Vi sørger for først at foretage en afrensning af graffitien.

Når man bliver udsat for hærværk, kan det være meget uoverskueligt at skulle bruge penge på fjernelsen. Her er vi din overfladespecialist, som meget gerne hjælpe dig til at slippe af med graffitien. Den kan både virke afskrækkende for kunder og medarbejdere – og graffiti giver generelt ikke et positivt indtryk.

Miljøvenlig graffitirens

Det har altid været meget vigtigt for os hos Kajdi’s, at vores produkter og services både er af højeste kvalitet samtidigt med, at vi skåner vores miljø og i den forbindelse undgår giftige produkter. Vi vil hellere bruge ekstra energi samt lidt dyrere og bedre løsninger end at gå ned på vores værdier om bæredygtighed og kvalitet. Vores rensningsprincip vedrørende skånsomme
behandlingsformer er meget vigtigt for os, hvorfor vi altid anbefaler vores kunder at få vasket den
behandlingskrævende overflade maskinelt ned med varmt vand før eventuel sprøjtning med
discinficerende midler.

Kajdi’s specialiserede fagfolk vurderer den udvalgte behandling på stedet, og du kan derfor altid være sikker på, at du får den bedst mulige hjælp til den rette pris. Kajdi’s benytter sig af en række specialudviklede produkter, som afrenser og løsner graffitien, inden den vaskes ned. Der sker en mekanisk vask med en højtryksrenser og varmt vand, som fjerner graffiti fra overfladen. Denne metode er fordelagtig, hvad angår både miljømæssige og økonomiske årsager. Vi har derudover en række forskellige servicetilbud, som vi tilbyder til alle vores kunder for at være sikre på, at alt er, som det skal være. Vi foretager herefter løbende service, så du står tilbage med et flot og vedvarende resultat.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bruger man graffitirens? 

For at kunne fjerne graffiti, kræver det et godt kenskab til produkterne og professionelt udstyr til at rense det ned, for ikke at komme til at beskadige overfladen.   

Kan man fjerne graffiti? 

Ja det kan man godt. Det er forskellige produkter der skal benyttes til at bryde farvepigmentet alt afhængig af hvilken maling der er benyttet.  

Hvad koster det at få fjernet graffiti? 

Prisen afhænger af opgaven. Priserne starter fra 800 kr.  

Hvad fjerner spraymaling?

Det afhænger hvilken overflade det sidder på. I nogle tilfælde er det nok at rense overfladen med varmt vand, hvorimod andre tilfælde skal der bruges diverse produkter til at opløse farvepigmentet.  

Hvordan fjerner man graffiti på træ?

Det kan udelukkende fjernes med specielle produkter, som løsner farvepigmentet. Herefter vaskes det skånsomt.  

Få et uforpligtende tilbud på professionel graffitirens

Kontakt os gerne, hvis du vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig af med graffitien og opretholde en flot mur, facade, væg, dør eller andet, der er blevet udsat for hærværk.

Vi udfører graffitirensning for kunder overalt i landet. Kontakt os gerne, hvis vi også skal hjælpe dig. Vi har beskrevet nærmere om graffitirens i følgende byer, som du kan læse nærmere om:

Vi hører meget gerne fra dig – ligegyldigt hvor du holder til i landet!

Få et uforpligtende tilbud

Før og efter billeder

Vi sætter høje krav til den faglige standard

Se Line Baun Danielsen udtalelse

Se flere kundeudtalelser her

Kontakt os, og få fjernet graffiti

Kontakt os på på 40 94 38 71 og få et uforpligtende tilbud på professionel rensning af din træterrasse. Vi rykker ud i Vejle, Fredericia, Kolding og resten af landet.

Vi kan også rense dit...

Tag

Når du investerer i en mos- og algebehandling af dit tag, er det virkelig en investering.

Når vi renser taget på din bolig, er det ikke kun en æstetisk fordel. Faktisk er tagrensning en økonomisk investering.

Læs mere

Fliser

Vores algebehandling udføres med professionelt udstyr, som garanterer et skånsomt og sikkert resultat.

Vi udfører en professionel rensning af dine fliser, uanset type og alder.

Læs mere

Facade

Vi behandler din facade med professionelt udstyr inklusiv eliminerende skum, som fjerner alle skadelige alger, bakterier m.m. Dernæst udfører vi en miljøvenlig imprægnering af din facade, som styrker og beskytter mod nye angreb.

Læs mere

Vi er landsdækkende i hele Danmark

Et udsnit af de byer vi kører ud til

Bestil en algerens i dag, kontakt os på