Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

GRAFFITIRENS

Kajdis Algerens er din specialist i at fjerne graffiti. Vi har specialiseret os i afrensning af graffiti på stort set alle slagsoverflader. Derudover tilbyder vi at efterbehandle med antigraffiti. Vi har mere end 12 års erfaring på området og kan dermed sikre dig et godt resultat gennem en skånsom proces. Du kan trygt lade os gøre arbejdet.

Læs nærmere nedenfor omkring vores fremgangsmåde mm. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular – Vi vil med glæde lave et uforpligtende tilbud.

SPECIALISTER I GRAFFITIRENS

Søger du en specialist i at fjerne graffiti, så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Kajdi’s Algerens er vi nemlig eksperter i at afrense og efterbehandle stort set alle overflader, der har været udsat for graffiti. Har du oplevet graffiti på din ejendom eller dine virksomhedsbygninger, anbefaler vi, at du får det fjernet hurtigst muligt.

Lader man graffitien være, sender man et signal om, at stedet er vant til graffiti – og det kan opfordre flere til at udføre hærværk på din ejendom. Mere graffiti betyder en større regning, og det er vi ikke interesserede i.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ PROFESSIONEL GRAFFITIRENS

Kontakt os gerne, hvis du vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig af med graffitien og opretholde en flot mur, facade, væg, dør eller andet, der er blevet udsat for hærværk.

Vi udfører graffitirensning for kunder overalt i landet. Kontakt os gerne, hvis vi også skal hjælpe dig. Vi har beskrevet nærmere om graffitirens i følgende byer, som du kan læse nærmere om:

Vi hører meget gerne fra dig – ligegyldigt hvor du holder til i landet!

Få et tilbud

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

Vi udfører alle former for Graffitirens

Det har altid været meget vigtigt for os hos Kajdi’s, at vores produkter og services både er af højeste kvalitet samtidigt med, at vi skåner vores miljø og i den forbindelse undgår giftige produkter. Vi vil hellere bruge ekstra energi samt lidt dyrere og bedre løsninger end at gå ned på vores værdier om bæredygtighed og kvalitet. Vores rensningsprincip vedrørende skånsomme behandlingsformer er meget vigtigt for os, hvorfor vi altid anbefaler vores kunder at få vasket den behandlingskrævende overflade maskinelt ned med varmt vand før eventuel sprøjtning med
discinficerende midler.

Kajdi’s specialiserede fagfolk vurderer den udvalgte behandling på stedet, og du kan derfor altid være sikker på, at du får den bedst mulige hjælp til den rette pris. Kajdi’s benytter sig af en række specialudviklede produkter, som afrenser og løsner graffitien, inden den vaskes ned. Der sker en mekanisk vask med en højtryksrenser og varmt vand, som fjerner graffiti fra overfladen. Denne metode er fordelagtig, hvad angår både miljømæssige og økonomiske årsager. Vi har derudover en række forskellige servicetilbud, som vi tilbyder til alle vores kunder for at være sikre på, at alt er, som det skal være. Vi foretager herefter løbende service, så du står tilbage med et flot og vedvarende resultat.

%

Tilfredshedsgaranti

Års Erfaring

%

Miljøvenlige produkter

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan bruger man graffitirens?

For at kunne fjerne mos, kræver det et godt kenskab til produkterne og professionelt udstyr til at rense det ned, for ikke at komme til at beskadige overfladen.

Kan man fjerne graffiti?

Ja det kan man godt. Det er forskellige produkter der skal benyttes til at bryde farvepigmentet alt afhængig af hvilken maling der er benyttet.

Hvad koster det at få fjernet graffiti?

Prisen afhænger af opgaven. Priserne starter fra 800 kr.

Hvad fjerner spraymaling?

Det afhænger hvilken overflade det sidder på. I nogle tilfælde er det nok at rense overfladen med varmt vand, hvorimod andre tilfælde skal der bruges diverse produkter til at opløse farvepigmentet.

Hvordan fjerner man graffiti på træ?

Det kan udelukkende fjernes med specielle produkter, som løsner farvepigmentet. Herefter vaskes det skånsomt.

Bestil en GRAFFITIRENS i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

SÅDAN FJERNER VI GRAFFITIEN

En fjernelse af graffiti kræver høj faglighed og den rigtige knowhow, hvis man skal fjerne uden at beskadige. Vi sørger for først at foretage en afrensning af graffitien.

Når man bliver udsat for hærværk, kan det være meget uoverskueligt at skulle bruge penge på fjernelsen. Her er vi din overfladespecialist, som meget gerne hjælpe dig til at slippe af med graffitien. Den kan både virke afskrækkende for kunder og medarbejdere – og graffiti giver generelt ikke et positivt indtryk.

 

Graffiti fjernelse på flere overflader

  • Fjernelse af graffiti på mursten og pudsede facader
  • Fjernelse af graffiti på beton
  • Fjernelse af graffiti på metal
  • Fjernelse af graffiti på trækonstruktioner
  • Fjernelse af graffiti på porte og tage

 

\

Algerens Aarhus

\

Algerens Skanderborg

\

Algerens Silkeborg

\

Algerens Odense

\

Algerens København

\

Hele Sjælland

Vi er landsdækkende i hele Danmark