Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

FACADERENS Sjælland

Hvis du hyrer en professionel til at foretage facaderens, kan du forøge både din boligs værdi og modstandsdygtighed overfor fremtidige algeangreb.

FACADERENS på Sjælland

Hvis du hyrer en professionel til at foretage facaderens, kan du forøge både din boligs værdi og modstandsdygtighed overfor fremtidige algeangreb. Det er vores filosofi hos Kajdis Algerens. Vi tilbyder effektiv facaderens på Sjælland, hvor vi kun bruger professionelt udstyr, som er skånsomt overfor din boligs facade. Med mange års erfaring i facaderens på Sjælland ved vi, hvordan både natur og forurening kan ødelægge din boligs ydre fremtoning og holdbarhed.

Hvis du bor tæt på enten skovområder eller ved havet, har du sandsynligvis oplevet at alger, mos og snavs hurtig opbygger sig på facaden og forsager dyre skader. Med en effektiv facaderens og imprægnering kan du undgå disse uhensigtsmæssige udgifter og bekymringer.

Vi tilbyder facaderens i Sjælland som er udviklet ud fra en miljøvenlige filosofi. Vi stræber efter at være førende inden for bæredygtig facaderens. Især om efteråret oplever vi, at mange facader bliver ramt af alger, mos og skimmel.

Efterårets fugtige og kolde klima giver optimale grobetingelser for netop alger, som hurtigt forplanter sig i facaden og kan give efterfølgende frostskader. Sørger du for at skære omgivende træer og buske ned, kan du bidrage til at imprægneringen holder længere. Vi erfarer ofte hvordan især birketræer er slemme til at sætte gang i algeproduktionen på facader.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

Fordele ved FACADERENS

Hvis din facade fremstår beskidt eller dækket af alger kan det give et dårligt indtryk af huset i forbindelse med salg. Vi har oplevet, hvordan en facaderen i Sjælland kan øge en ejendoms værdi. Dette kan du opnå ved at hyre et professionelt team fra Kajdis Algerens til at rense din facade uanset alder og stand.

Vi yder et gratis facadetjek og ud fra dette udarbejder vi et uforpligtende tilbud, som passer til dit behov. Høj kundetilfredshed er altid i fokus når vi sørger for facaderens på Sjælland. Vi tilbyder også tagrensning og fliserens i samme høje kvalitet og med fokus på miljøet.

MANGE ÅRS ERFARING I BRANCHEN

Vi har mange års erfaring med facaderens af alle slags overflader og arealer hos både private og virksomheder. Som sidegevinst ved en professionel facaderens kan du hæve din ejendoms værdi.

Denne form for behandling forlænger facadens levetid og den fremstår velplejet i længere tid. Dette afspejler sig også i husets værdi, som oftest påvirkes af grimme udendørsarealer.

Derfor kan du hæve din boligs værdi ved at sikre facaden et flot udseende og langvarig modstandsdygtighed.

Kontakt Kajdis Algerens og hør mere om tagrensning i København og vi skræddersyer et tilbud til netop dit behov.

Bestil en FACADERENS i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en FACADERENS