Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

Professionel Tagrensning til erhverv

Er din virksomheds tag begyndt at bære præg af mange års vind og vejr. En tagrensning fra Kajdi’s er løsningen på dette og efterlader dit tag som nyt.

Vi har i mere end 12 år hjulpet virksomheder med at få deres tage til at fremstå som nye, hvad end der er tale om en kontorbygning, lagerbygning eller noget helt tredje, kan vi klare opgaven.

Få din virksomheds tag til at skinne igen

Hos Kajdi’s Algerens er vi specialister i at genskabe glansen på forskellige typer af tagflader. Vi har mange års erfaring med effektiv tagrensning i forskellige materialer og står klar til at hjælpe din virksomhed med vores professionelle tagrensningsservice.

Det unikke ved vores tilgang til opgaven er vores omfattende erfaring og ekspertise, der gør os i stand til at håndtere alle typer tagrensninger. Uanset om din virksomheds størrelse, garanterer vi et rent og præsentabelt tag efter vores behandling.

Foruden den æstetiske fordel medfører tagrensning også en øget eller fastholdt værdi for bygningen. Efter afrensning imprægnerer vi tagets overflade, som sikrer et stærkere og flottere tag i mange år frem.  

Få et tilbud

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

Det miljøbevidste valg

Vi anvender en miljøvenlig og effektiv behandling med Neutralon som en del af vores tagrensning.

Neutralon er et specielt produkt, dansk godkendt og certificeret af Miljøstyrelsen. Hos Kajdi’s adskiller vi os fra konkurrenterne ved at værne om miljøet. Vores produkter og services er af højeste kvalitet uden brug af skadelige stoffer.

Vi vælger kun miljøgodkendte produkter, da vi er bevidste om den betydelige indvirkning, vores valg har på miljøet.

Vores 100 % miljørigtige rens er ikke kun gavnlig for miljøet, men også for vores arbejdshold, din virksomhed og selvfølgelig din tagoverflade.

Uanset om det er, en lagerbygning eller en kontorejendom med behov for tagvedligeholdelse, kommer vi gerne ud og hjælper.

Vi har i mere end 12 år hjulpet større og mindre virksomheder med at få deres tage til at skinne på nu. Steffen Kajdi, virksomhedens ejer og uddannet tømrer, tilbyder også gerne en gratis tagtjek i forbindelse med tagrensningen.

Individuelle løsninger

Vi anbefaler altid vores erhvervskunder at få den behandlingskrævende overflade maskinelt renset med varmt vand inden eventuel sprøjtning med desinficerende midler. Den skånsomste behandlingsform er altid at foretrække. Vores specialiserede eksperter vurderer den bedste løsning på stedet, så du kan være tryg ved, at du får den rette hjælp til den bedst mulige pris.

Kajdi’s tilbyder forskellige servicepakker for at sikre, at behandlingen forløber optimalt. Vi står til rådighed for løbende service, så dine erhvervsfaciliteter bevarer det ønskede resultat år efter år.

Vi renser og vedligeholder alle typer af tage (undtagen asbest på grund af lovgivning).

FÅ MERE KVALITET FOR PENGENE

Vores mission er at give dig mest muligt for pengene. Her går vi ikke på kompromis med prisen, kvaliteten eller resultatet.

Vi ønsker, at du har glæde af taget i mange år, og derfor sikrer vi os, at taget får den rette behandling hos os.

Bestil en TAGRENS i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

\

Algerens Aarhus

\

Algerens Skanderborg

\

Algerens Silkeborg

\

Algerens Odense

\

Algerens København

\

Hele Sjælland

Vi er landsdækkende i hele Danmark