Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

RENSNING AF TAGRENDE

Rensning af tagrender – Kajdis Algerens – rensning af fliser, fliseimprægnering, facaderens mv.

Invester i Din Boligværdi med en Tagrenderensning

Trænger dit hus til en rensning af tagrenderne? Når vi giver din bolig, virksomhed, carport, sommerhus osv. en tagrenderensning, er det faktisk en økonomisk investering.

Når du er god til at vedligeholde dine tagrender med jævnlige rensninger, undgår du forstoppede tagrender, der kan ødelægge hus. Tilstoppede tagrender kan nemlig give dit hus svampeskader.

Hvis du vedligeholder dit hus inklusiv dine tagrender, er der større chance for at husets værdi ikke falder. Tagrender og murværk holder længere, når det ikke nedbrydes af svampe.

Det er langt billigere at rense og vedligeholde dine tagrender end at risikere svamp i murværket, der både giver unødvendige reparationer, får huset til at falde i værdi og gør huset svært at sælge, hvis du en dag skulle få brug for det.

Steffen Kajdi har udviklet sin egen maskine til effektiv tagrenderensning.

Få et tilbud

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

RENSNING AF TAGRENDER PÅ ABONNEMENT

Kajdis Algerens kan foretage rensning af tagrender for dig i fast abonnement, hvis du ønsker dette. Så sikrer vi, at det bliver gjort.

Når tagrender står til, så de til sidst ligner altankasser, hvor græs og planter har slået rødder, er det langt sværere og dyrere at rense tagrenderne. Tagrender der renses med fast interval – det kan være 2 gange årligt eller 3 gange årligt – er ikke nær så tilgroede og dermed også både lettere og billigere at rense.

FORDELE VED RENSNING OG IMPRÆGNERING

Ring nu på 40 94 38 71, og få et uforpligtende tilbud på tagrenderensning. Hvis du overvejer om dit hus bør få en rensning af tagrenderne, kommer vi gerne ud og giver et gratis tagrendetjek.

KAJDIS ALGERENS – DIN GRUNDIGE FAGMAND

Steffen Kajdi har i en årrække som tømrer udført mange småreparationer og med egne øjne set, hvad udfaldet bliver, når vi ikke vedligeholder vores byggematerialer. Det medfører et stort ressourcespild.

Inspirationen til at opbygge Kajdis Algerens bunder i Steffen Kajdis alternative syn på spild og udsmidning af ellers gode materialer.

Han har altid været træt af udsmidning af tagsten, fliser og andre belægningsmaterialer. Materialer, som kan komme til at se flotte og nye ud, lige så snart de renses og behandles med det korrekte udstyr og den rette service.

HØJ KUNDETILFREDSHED – INGEN REKLAMATIONER

Vi er en serviceorienteret virksomhed, som lægger vægt på, at hver eneste kunde skal være fuldt ud tilfreds efter en behandling hos os. Derfor har vi en høj kundetilfredshed og har ikke haft en eneste reklamation i vores tid som virksomhed.

Vores værdier

  • Meget hjælpsomme
  • Serviceorienterede
  • Er landets bedste – og har passion for arbejdet

 

Bestil en TAGRENDErens i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

Kontakt os på 40 94 38 71, og få et uforpligtende tilbud på professionel rensning af din træterrasse. Vi dækker Vejle, Fredericia, Kolding og resten af landet.

Vi kan også rense og imprægnere dit…

Vi sætter høje krav til den faglige standard