Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

FACADERENS Odense

Fyns landskab er stort og omfangsrigt, hvilket resulterer i, at der mange steder kan blive brug for professionel hjælp i form af både facaderens og graffitirens.

FACADERENS på Fyn

Fyns landskab er stort og omfangsrigt, hvilket resulterer i, at der mange steder kan blive brug for professionel hjælp i form af både facaderens og graffitirens. Det forskellige klima, de forskellige naturområder og landskaber, der er omkring vores matrikler, har hver især noget at gøre med, hvordan vores facader kan tage skade.

Måske er det blot skidt i form af alger og mos, måske har vinteren skabt frostsprængninger eller måske er det blot graffiti, der har skadet din facade. Uanset det specifikke problem, hjælper vi folk med deres facader over hele Fyn.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

GRAFFITI KAN ØDELÆGGELSE OPLEVELSEN AF EN BY

Storbyer, som f.eks. Odense, er ofte præget af graffiti rundt omkring i bybilledet. Hvis graffitien ikke er pæn eller er lavet på ulovlige og uhensigtsmæssige steder, kan det skabe uro og irritation hos borgerne – især hvis det hænder at ske på private matrikler.

Vi ønsker at fjerne graffiti for dig, der oplever, at der, uden din tilladelse, er blevet malet på din matrikel – hvad end det er din private bolig, din butiksfacade eller noget helt tredje. Vi fjerner effektivt graffiti med vores grundige graffitirens og facaderens, der efterlader facaden ren og pæn, som den var, før graffitien blev malet.

KAJDIS ALGERENS KAN KLARE FACADERENS OG GRAFFITIRENS PÅ HELE FYN

Vi hos Kajdis Algerens yder og besidder både kundeservice, erfaring, viden og udstyr på et tilfredsstillende niveau af høj kvalitet. Det betyder, at vi kan klare enhver form for udfordring, når det kommer til facaderens og/eller graffitirens.

Derfor bør du vælge os – også når du kommer fra Fyn. Vores repetoire indenfor området spænder bredt, og dvs. at vi er klar til at hjælpe lejligheden i Odense midtby, rækkehuset i skovbrynet, parcelhuset ved kysten og alle andre slags boliger og områder. Kontakt os i dag og få et godt, uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig med vores facaderens i Odense og på resten af Fyn.

Bestil en FACADERENS i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en FACADERENS