Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

FACADERENS Skanderborg

Ønsker du, at de facader, du har på din matrikel, vedligeholdes året rundt? Så har du brug for professionel hjælp.

FACADERENS i Skanderborg

Ønsker du, at de facader, du har på din matrikel, vedligeholdes året rundt? Så har du brug for professionel hjælp. At vedligeholde facader er sværere, end man lige skulle tro. Skanderborg er bare én af flere byer, der døjer med alt fra alger og mos til frostsprængninger og andre problemer i diverse facader – både hos private boliger samt butiksfacader m.m.

Vi ønsker at hjælpe, hvor vi kan, og derfor rykker vi ud og udfører facaderensninger uanset din facades størrelse, alder, lokation og materiale. Vi har altid professionelt udstyr og god kundeservice med, når vi kommer på besøg og tager os af facaderens på din bolig i Skanderborg.

LAD IKKE FROST OG KULDE ØDELÆGGE DIN FACADE I SKANDERBORG

Det er især vinterhalvåret, der er hårdt for facaderne at hamle op imod. Dette gælder både efterårets fugtige og kølige vejr, der er forudsætning for stor spredning af mos og algevækst. Men også vintermånederne kan forårsage store skader på dine facader.

Her spiller regn, slud og frost ind, og er du så uheldig, at din facade skulle have en revne, kan dette resultere i en frostsprængning, der simpelthen sprækker og ødelægger facaden. Derfor har du brug for professionel hjælp, erfaring og viden, der kan sørge for, at du slipper for at se denne form for problemer i øjnene.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

KAJDIS ALGERENS GÅR I DYBDEN MED FACADERENS

Kajdis Algerens er et yderst professionelt firma, og vores fagfolk har både kundeservice, erfaring og udstyret i orden. Når vi kommer på besøg, kan du være sikker på, at vi gør alt, hvad vi kan, for at rense og imprægnere dine facader så grundigt, som muligt.

Kontakter du os telefonisk eller via vores hjemmeside, giver vi dig et uforpligtende tilbud på facaderens, som du kan vælge at sige ja til.

Du finder også vores andre priser og behandlinger på hjemmesiden.

Bestil en FACADERENS i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en FACADERENS