Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

FACADERENS KØBENHAVN

Bygningsfacader i København lever et hårdt liv med konstant påvirkning af forurening fra biler og industri.

FACADERENS i KØBENHAVN

Derfor kommer bygningerne ofte til at se ældre og mere slidte ud, end de egentlig er. Det er altså essentielt at rense bygningsfacader for at undgå forfald. Udover forurening bliver mange facader også angrebet af alger, fugt og vejsalt, da mange bygninger står tæt i København. Hos Kajdis Algerens har vi stor erfaring med facaderens på Københavns forskelligartede facader netop med fokus på ovenstående problematikker – uanset alder og type.

Vi sørger for en miljøvenlig facaderens og imprægnering af facader, som fuldstændig ændrer udtrykket på din facade. Vores behandling foregår med professionelt udstyr, som fjerner alle former for skadelige alger, bakterier og snavs. Dernæst imprægnerer vi facaden ud fra samme miljøvenlige principper, som gør facaden modstandsdygtig over for fremtidige angreb. Imprægneringen trænger ind i facaden og beskytter mod bl.a. alger, frostsprængninger, smuds og fugt. Facaderens i København skaber således merværdi for bygningen nu og i fremtiden.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Vælg hvilken type rens du gerne vil have*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Fordele ved FACADERENS

Ofte oplever vi, at mange bruger højtryksrenser til at fjerne alger og smuds fra deres facader. Dette kan i værste tilfælde bidrage til yderligere beskadigelse af facaden og dens overflade.

Derfor bruger vi kun professionelt udstyr, når vi laver facaderens i København, som er mere skånsomt overfor facadens overflade. Ikke nok med at dette sikrer facaden et længere liv, kan det også bidrage til at øge bygningens værdi.Dette gælder både ved privat byggeri og for virksomheder. En bygnings stand dømmes ofte ud fra fremtoning på facaden.

Du kan med fordel kontakte os i dag og få et uforpligtende tilbud på facaderens i København. Vi yder altid et gratis facadetjek, hvor vi kommer og undersøger din facade, og ud fra dette udarbejder vi et skræddersyet tilbud til netop din facade. Vi tilbyder derudover 10 års garanti ved en årlig rensning på 10 kr. pr. m2.

MANGE ÅRS ERFARING I BRANCHEN

Vi har mange års erfaring med facaderens af alle slags overflader og arealer hos både private og virksomheder. Som sidegevinst ved en professionel facaderens kan du hæve din ejendoms værdi.

Denne form for behandling forlænger facadens levetid og den fremstår velplejet i længere tid. Dette afspejler sig også i husets værdi, som oftest påvirkes af grimme udendørsarealer.

Derfor kan du hæve din boligs værdi ved at sikre facaden et flot udseende og langvarig modstandsdygtighed.

Kontakt Kajdis Algerens og hør mere om tagrensning i København og vi skræddersyer et tilbud til netop dit behov.

Bestil en FACADERENS i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en FACADERENS