Facaderens Silkeborg

Facaderens Silkeborg

Silkeborg er en by med mange indbyggere og dermed mange boliger, bygninger og facader. Facaderne findes i mange varianter, bl.a. murstensvægge m.m. Måske har du store facader i din garage, som hegn omkring haven eller noget helt tredje. Hvad du måske ikke ved er, at facader som disse hurtigt kan blive skadet af organismer, som alger, mos, smuds m.m. Faktisk er det vigtigt at være opmærksom på dette, hvis du ønsker at dine facader skal overleve længe og beholde sin pæne, rene overflade. Vi, hos Kajdis Algerens, kan hjælpe dig med at bibeholde dine facaders holdbarhed og udseende med vores facaderens.

Professionel udførelse af facaderens i Silkebog

Vi arbejder professionelt og effektivt, når du tilkalder os for hjælp til fliserens eller graffitirens i Silkeborg. Måden vi griber facaderensen an på er ved først at foretage en grundig rensning af facaderne, uanset slagsen – dette gør vi bl.a. med en eliminerende skum, der går ind og fjerner alt, hvad der hedder alger, mos, smuds, bakterier og lignende. Herefter imprægneres facaden, så den fremadrettet er beskyttet og modstandsdygtig overfor denne slags snavs – denne del af facaderensen er yderst vigtig og afgørende for det endelige resultat. Alle vores produkter er af høj kvalitet og 100 % miljøvenlige og rensningen udføres med præcision og godt håndelag.

Miljøvenlig og effektiv rensning af facade i Silkeborg

Når vi udfører en facaderens og imprægnering hos dig i Silkeborg, foregår det 100 % miljøvenligt. Det gør det, fordi vi tænker på og bekymrer os om miljøet, og derfor ikke ønsker at rensning af diverse facader o.a. skal gå ind og skade den omkringliggende natur. Vores fagfolk kommer altid i dybden, når de er ude og ordne dine facader og/eller fjerne graffiti– og det er fuldstændig ligegyldigt, hvor stor og gammel facaden er, hvilket materiale den er lavet af, og om det er på en privat- eller erhvervejet grund. Vi fuldfører vores arbejde til de bedst mulige resultater, hver gang.

Få et uforpligtende tilbud

Ring nu på 40 94 38 71 og få et uforpligtende tilbud på facaderens.

Vi kan også rense og imprægnere dit

Kajdis Algerens – Naturlige, miljøvenlige, bæredygtige løsninger

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder.

Bestil en algerens i dag, kontakt os på