Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

FACADERENS Silkeborg

Silkeborg er en by med mange indbyggere og dermed mange boliger, bygninger og facader.

FACADERENS i Silkeborg

Silkeborg er en by med mange indbyggere og dermed mange boliger, bygninger og facader. Facaderne findes i mange varianter, bl.a. murstensvægge m.m. Måske har du store facader i din garage, som hegn omkring haven eller noget helt tredje. Hvad du måske ikke ved er, at facader som disse hurtigt kan blive skadet af organismer, som alger, mos, smuds m.m.

Faktisk er det vigtigt at være opmærksom på dette, hvis du ønsker at dine facader skal overleve længe og beholde sin pæne, rene overflade. Vi, hos Kajdis Algerens, kan hjælpe dig med at bibeholde dine facaders holdbarhed og udseende med vores facaderens.

PROFESSIONEL UDFØRELSE AF FACADERENS I SILKEBOG

Vi arbejder professionelt og effektivt. Fyns landskab er stort og omfangsrigt, hvilket resulterer i, at der mange steder kan blive brug for professionel hjælp i form af både facaderens og graffitirens. Det forskellige klima, de forskellige naturområder og landskaber, der er omkring vores matrikler, har hver især noget at gøre med, hvordan vores facader kan tage skade.

Måske er det blot skidt i form af alger og mos, måske har vinteren skabt frostsprængninger eller måske er det blot graffiti, der har skadet din facade. Uanset det specifikke problem, hjælper vi folk med deres facader over hele Fyn.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

Graffiti og facaderens

Graffiti kan ødelæggelse oplevelsen af en by

Storbyer, som f.eks. Odense, er ofte præget af graffiti rundt omkring i bybilledet. Hvis graffitien ikke er pæn eller er lavet på ulovlige og uhensigtsmæssige steder, kan det skabe uro og irritation hos borgerne – især hvis det hænder at ske på private matrikler.

Vi ønsker at fjerne graffiti for dig, der oplever, at der, uden din tilladelse, er blevet malet på din matrikel – hvad end det er din private bolig, din butiksfacade eller noget helt tredje. Vi fjerner effektivt graffiti med vores grundige graffitirens og facaderens, der efterlader facaden ren og pæn, som den var, før graffitien blev malet.

Kajdis Algerens kan klare facaderens og graffitirens på hele Fyn

Vi hos Kajdis Algerens yder og besidder både kundeservice, erfaring, viden og udstyr på et tilfredsstillende niveau af høj kvalitet. Det betyder, at vi kan klare enhver form for udfordring, når det kommer til facaderens og/eller graffitirens.

Derfor bør du vælge os – også når du kommer fra Fyn. Vores repetoire indenfor området spænder bredt, og dvs. at vi er klar til at hjælpe lejligheden i Odense midtby, rækkehuset i skovbrynet, parcelhuset ved kysten og alle andre slags boliger og områder. Kontakt os i dag og få et godt, uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig med vores facaderens i Odense og på resten af Fyn.

KAJDIS ALGERENS GÅR I DYBDEN MED FACADERENS

Når vi udfører en facaderens og imprægnering hos dig i Silkeborg, foregår det 100 % miljøvenligt. Det gør det, fordi vi tænker på og bekymrer os om miljøet, og derfor ikke ønsker at rensning af diverse facader o.a. skal gå ind og skade den omkringliggende natur.

Vores fagfolk kommer altid i dybden, når de er ude og ordne dine facader og/eller fjerne graffiti– og det er fuldstændig ligegyldigt, hvor stor og gammel facaden er, hvilket materiale den er lavet af, og om det er på en privat- eller erhvervejet grund. Vi fuldfører vores arbejde til de bedst mulige resultater, hver gang.

Når du tilkalder os for hjælp til fliserens eller graffitirens i Silkeborg

Måden vi griber facaderensen an på er ved først at foretage en grundig rensning af facaderne, uanset slagsen – dette gør vi bl.a. med en eliminerende skum, der går ind og fjerner alt, hvad der hedder alger, mos, smuds, bakterier og lignende. Herefter imprægneres facaden, så den fremadrettet er beskyttet og modstandsdygtig overfor denne slags snavs – denne del af facaderensen er yderst vigtig og afgørende for det endelige resultat.

Alle vores produkter er af høj kvalitet og 100 % miljøvenlige og rensningen udføres med præcision og godt håndelag.

Bestil en FACADERENS i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en FACADERENS