Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

FACADERENS Aarhus

Overalt på vores matrikler findes facader, der er i fare for at blive angrebet og overdækket af alt fra alger til mos og andet smuds.

FACADERENS i Aarhus

Overalt på vores matrikler findes facader, der er i fare for at blive angrebet og overdækket af alt fra alger til mos og andet smuds. Bor du i Aarhus eller omegn, f.eks. Højbjerg eller Holme, er der desværre stor risiko for spredningen af dette på diverse facader, du har omkring din bopæl.

Alger, mos og smuds kan finde sted på alt fra terrasser og fliser, husmure og tage m.m. Hvis du glemmer eller ikke er opmærksom på problemet, kan det forårsage varige skader på dine facader, som kan blive svært og omkostningsrigt at slippe af med. Kontakt os, og vi finder en løsning til dig.

VINTEREN I AARHUS KALDER PÅ FACADERENS

Én af de farer, dine facader står overfor, er vinteren og frosten. Inden vinteren kommer, har efteråret haft rig mulighed for at lade alger og mos gro pga. de fugtige, mørke vejrforhold. Dette skaber plettede, glatte og beskidte facader.

Men efter efteråret kommer vinter, og det er her, de egentlige skader for alvor kan få fat. Når denne del af årets måneder melder deres ankomst, tager de regn og slud med sig, som kan ende med at forårsage frostsprængninger i dine facader, så de sprækker og går i stykker.

Dét kan du heldigvis afhjælpe, hvis du kontakter os, så vi kan hjælpe dig med din facaderens i Aarhus.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

SLIP FOR GRAFFITI I BYBILLEDET I AARHUS

En anden ting, vi også er eksperter i, er at fjerne graffiti. Graffiti kan være pyntende i bybilledet, hvis det er dekorativt og malet på et lovligt sted – men meget graffiti findes ulovligt, på bl.a. busstoppesteder, småfacader og nogle gange på private folks boliger mange steder i Aarhus.

Graffiti er nemlig en ting, der, desværre, spreder sig hurtigt, hvis det ikke fjernes relativt hurtigt, da der ellers sendes et signal om, at det er ok. Men graffiti er ikke bare sådan lige at rense væk – det kræver professionel hjælp og produkter.

Derfor rykker vi ud og fjerner det uønskede graffiti, og sammen sender vi et signal om, at graffiti ikke hører til overalt.

KAJDIS ALGERENS GÅR I DYBDEN MED FACADERENS

Vælger du at sætte os på facaderensen i Aarhus, kan du godt glæde dig til et overraskende og tilfredsstillende resultat. Vi anvender kun professionelle og miljøvenlige produkter, og vi gør os umage med at udføre vores opgaver.

Vi kan hjælpe dig, uanset hvor du bor og hvor stor, den facade, du ønsker at få renset, er. Vi kommer til lejligheder, villaveje, rækkehuse og meget mere for at gøre vores kunders hverdage lidt lettere og mere overskuelige, end før vi var på besøg.

Når du kontakter os, får du et uforpligtende tilbud, så vi kan finde den bedste løsning til dig.

Bestil en FACADERENS i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en FACADERENS