Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

FLISERENS Aarhus

Mange boliger i en kommune, som Aarhus Kommune, er indehaver af en skøn fliseterrasse og/eller –indkørsel.

Desværre er fliser et af algers yndlingssteder at befinde sig – og dette gælder både ovenpå og imellem fliserne.

Fliserens Aarhus

Kigger man på boliger i Aarhus og omegn, bl.a. Højbjerg, Viby m.fl., findes utallige, flotte ejendomme med diverse fliser – men disse kan være særdeles svære at holde, når først algerne har meldt deres ankomst.

Hos Kajdis Algerens går vi sikkert og effektivt ind og fjerner algerne fra dine fliser med vores særligt udviklede fliserens. Vi sender professionelle fagfolk ud til din matrikel, så den kan blive så god som ny.

ALLE FLISER FÅR EFFEKTIV BEHANDLING

Fliser findes i utallige varianter, både hvad angår former, farver m.m. Men dette er intet problem for os, når vi kommer for at hjælpe dig af med alger. Vi er et erfarent og professionelt team, der rykker ud til alle slags fliser og ordner problemet effektivt og sikkert.

Der ligger nemlig en stor risiko i selv at tage algeproblemet ved hornene – er du ikke indehaver af de rigtige materialer og fliserens, risikerer du i stedet at beskadige dine flisers overflade og slet ikke komme algernes vækst til livs, som hensigten var. Du kan derfor i stedet med fordel søge professionel hjælp til din fliserens i Aarhus fra os.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

VI RENSER HELE AARHUS’ FLISER

Når vi kommer på besøg i Aarhus, er vi særligt opmærksom på den tætte bebyggelses betydning for algernes vækst. Vi ved nemlig, at dette har meget at sige ifm. algernes spredning over fliser i baggårde, indkørsler m.m., hvilket både gælder i storbyen og forstæderne.

Når du søger professionel hjælp hos os, har vi derfor det bedste udstyr med til at udføre fliserens på dine fliser. Vores fliserens behandler naturligvis flisernes overflade og facade, men når også ned mellem fliserne, hvor mange alger kan gemme sig og vokse.

Men efter et besøg fra Kajdis Algerens kan du være sikker på, at alle fliser har fået en grundig fliserens, og algerne er væk.

KAJDIS ALGERENS I AARHUS OG OMEGN

Uanset hvor i Aarhus Kommune, du bor, er vi klar til at rykke ud til din matrikel og udføre effektiv fliserens. Hvad end du bor i et nyere, lækkert byhus med nyt belagte fliser eller i et hyggeligt, ældre rækkehus, hvor fliserne har lagt i en længere årrække, er vi til rådighed.

Vi er nemlig specialiserede og erfarne, hvilket gør, at der ikke er den form for flise, vi ikke kan rense. Uanset dine flisers alder og type, står du tilbage med et flot, algefrit resultat, når vi har været på besøg.

Bestil en fliserens i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR FLISERENS I Aarhus SAMT RESTEN AF LANDET