Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

ALGEBEHANDLING TAG Sjælland

Taget er måske den vigtigste del af huset. Som boligejer oplever man ofte at få foranstaltninger kan både forlænge tagets levetid og give et bedre indeklima.

ALGEBEHANDLING af tag på sjælland

Hvis du bor tæt på skovområder eller ved havet udsættes dit tag for mange naturfænomener, som nedbryder taget gradvist. Her er algefremkomst en af de værste fjender. Når du bestiller algebehandling af tag på Sjælland får du en kompetent vejledning og professionel behandling af dit tag.

Vi sørger med vores algebehandling netop for både at forlænge dit tags levetid og endda også forøge din boligs værdi, hvad enten det er privat bolig eller virksomhed. Vores algebehandling af tag på Sjælland er udarbejdet efter mange års erfaring med tage i netop dette område.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

Fordele ved ALGEBEHANDLING

Vi har altid fokus på bæredygtighed og miljøet ved vores algebehandling af tag på Sjælland. Her anvender vi kun skånsomme og miljørigtige rensemidler til vores algebehandlinger. Hermed sikrer du også dit tag mod skadelige alger og bakterier, som gror ned i taget og laver revner, hvilket kan resultere i frostsprængninger og dyre udbedringer af disse skader.

Når taget er angrebet af alger kan det hurtigt komme til at fremstå mere skadet og gammelt, end det egentlig der. Vores behandlinger resulterer i et tag, som holder sig pænt og præsentabelt i mange år. Dette kan i sidste ende have en stor effekt på gensalgsværdien af din bolig eller virksomhed. Boligens tag kan nemlig være med til at påvirke hele boligens fremtoning. Vi anbefaler derfor en investering i algebehandling, som får taget til at fremstå næsten som nyt.

Udover algebehandling af tage på Sjælland har vi også stor erfaring i facaderens og fliserens. Her anvender vi samme miljøvenlige og bæredygtige rensemidler og behandlinger, som skaber merværdi for både dig og for husets værdi. Vi kommer forbi din bolig og giver et gratis tagtjek. På baggrund at tjekket udformer vi et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet netop dit behov.

MANGE ÅRS ERFARING I BRANCHEN

Vi har mange års erfaring med algebehandling af alle slags overflader og arealer hos både private og virksomheder. Som sidegevinst ved en professionel algebehandling kan du hæve din ejendoms værdi.

Denne form for behandling forlænger tagets levetid og det fremstår velplejet i længere tid. Dette afspejler sig også i husets værdi, som oftest påvirkes af grimme udendørsarealer.

Derfor kan du hæve din boligs værdi ved at sikre taget et flot udseende og langvarig modstandsdygtighed.

Kontakt Kajdis Algerens og hør mere om algebehandling på Sjælland og vi skræddersyer et tilbud til netop dit behov.

Bestil en algebehandling i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en algebehandling