Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Ring på 40943871

Algerens Aarhus

en storby, som Aarhus, hvor mange boliger ligger i tæt bebyggelse, trives alger rigtig godt. 

Her har algerne, i de mørke kroge, rig mulighed for at sprede sig – og især trænge ned mellem fuger og sten på terrasser, mure m.m. At fjerne alger, der hurtigt spreder sig og bliver til glat, grønt skidt mellem fliser o.a., kan det være næsten umuligt at gøre has på skaden uden professionel hjælp. Derfor tilbyder vi algebehandling og algerens i Aarhus og omegn, så du kan slippe for selv at stå med det uoverskuelige arbejde.

 

Miljøvenlig algerens i Aarhus og omegn

Hos Kajdis Algerens går vi meget op i, at vores algerens i Aarhus og omegn ikke skader den omkringliggende natur og miljø – og derfor er vores algerens 100 % miljøvenligt. At tilintetgøre alger og andet uvelkomment ukrudt bliver mange steder klaret med midler, der er skadelige for både dyr, planter og andet natur i området omkring det. Men med vores algerens i Aarhus, som også er særdeles velegnet til mindre byer og områder, såsom Holme, Højbjerg, Skåde m.fl., sikrer vi, at der kun gøres kål på algerne – ikke naturen omkring det.

 

Efterår og bopæl ved havet øger mængden af alger

Algers storhedstid at sprede sig i er, som bekendt, om efteråret, hvor sommerens varme vinde rinder ud og erstattes af et både koldere og fugtigere vejr. Her kan det virke helt uoverskueligt at se, hvordan du selv skal kunne skille dig af med de mange alger, der hurtigt vil sprede sig til alt fra terrasser, murer, fliser, tage m.m. Er du ovenikøbet så heldig at være bosat i én af Aarhus’ mange boliger tæt ved havet, kan problemet være endnu værre. Alger trives nemlig særdeles godt i områder med slagregn, og havets bølgebrus øger blot fugtigheden omkring din bopæl. Men heldigvis står vi hos Kajdis Algerens til rådighed med algebehandling, der kan fjerne problemet for dig.

 

Hvorfor vælge Kajdis Algerens i Aarhus?

Når du står overfor et arbejde med at fjerne årets, eller flere års, vækst af alger, bør du søge professionel hjælp – på den måde er du sikker på, at problemet bliver løst af fagfolk med lang erfaring og viden på området. Vi hos Kajdis Algerens tager vores arbejde meget seriøst, og vi vil gøre alt for at fjerne dit algeproblem på bedst mulig vis. Når du sætter os på opgaven, hjælper vi dig effektivt samtidig med, at vi skåner din bopæls omkringliggende natur.

Få et uforpligtende tilbud

Før og efter billeder

Bestil en algerens i dag, kontakt os på