Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

ALGERENS Odense

Fyn er fin, og hovedstaden, Odense, er mindst lige så fin – så ville det ikke være ærgerligt, hvis alger skulle være skyld i, at dette ændrede sig?

ALGERENS på Fyn

Vi udfører algerens i Odense og på resten af Fyn med vores effektive algerens, der sikkert og professionelt går ind og fjerner alger fra facader, fuger m.m. Alger er et generelt problem, som mange bopæle oplever, men ikke ved, hvordan de skal skille sig af med.

Det er her, vi kommer dig til undsætning med vores algebehandling og fikser dit algeproblem med de produkter, der passer bedst til præcis din bopæl og det område, du bor i.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

ALGERNE ELSKER AT BO VED HAVET

Fyn er en skøn og smuk ø, omgivet af et brusende hav. Men dette elsker algerne desværre. Derfor er mange byer ved de fynske kyster plaget af algernes uoverskuelige vækst på og ved deres bopæle.

Grunden til dette er, at algerne simpelthen stortrives ved havområder, hvor slagregn, rusk og ikke mindst en høj fugtighed, giver algerne rig mulighed for at sprede deres vækst – bl.a. til tage, mellem fliser og over diverse facader.

Men vi hos Kajdis Algerens er erfarne med og eksperter i at gøre det af med disse alger, og vi kommer hellere end gerne hjem til dig og ordner problemet – desuden på en bæredygtig måde – med vores algebehandling.

KAJDIS ALGERENS – ALGEBEHANDLING TIL HELE FYN

Alger er en organiske og et problem, der desværre kan sprede sig i mange forskellige miljøer. Fyn er med sit alsidige miljø med hav og kyster, skovområder, storbyen Odense m.m., et skønt sted for alger at boltre sig. Både hav, skov og tæt bebyggelse har hver især deres individuelle, specifikke forudsætninger for, at algerne elsker at leve der – og dette er et irriterende, uhåndgribeligt problem for mange bopæle.

Derfor kommer vi, med vores professionelle erfaring og materialer, hele Fyn til undsætning med vores algerens– hvad end det gælder Odenses storbyalger, Middelfarts havalger, diverse skovalger eller noget helt fjerde.

Bestil en algerens i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en algerens