Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Ring på 40943871

Algerens Silkeborg

I en by, som Silkeborg, der både byder på skønne skovområder samt hyggeligt byliv, er en hverdag ren idyl. Lige indtil algerne melder deres ankomst, spreder sig og giver idyllen et hak i lakken.

Heldigvis for dig, er det her, vi ønsker at komme dig til undsætning. Vi arbejder med fjernelse af alger vha. vores miljørigtige algerens og professionelle team, der rykker ud for at hjælpe dig af med de grønne plamager. Vores store erfaring på området sikrer, at vi har mulighed for at udrydde alger i forskellige miljøer, så algebehandling i Silkeborgs alsidige område er intet problem for os.

 

Algers vækst trives i Silkeborgs skovområder

Silkeborgs skønne, omkringliggende skovområder giver, desværre, mulighed for alger at sprede sig yderligt. Især birketræer er slemme til at hjælpe algernes vækst på vej, idet de sætter gang i spredning af både mos og alger, der kan være både vanskeligt og irriterende at fjerne. Vi råder derfor folk med birketræer i for- og baghave – eller blot i området omkring deres bopæl – at holde birketræerne nede for at mindske spredning af alger. Er skaden dog allerede sket, og algerne lever i frit flor, stiller vi os til rådighed med professionelle fagfolk med god erfaring og effektiv, miljøvenlig algerens.

 

Kajdis Algerens gør det af med algerne

Der er mange gode grunde til at søge professionel hjælp, når du skal have fjernet alger – og endnu flere gode grunde til at vælge os, hos Kajdis Algerens. Vores algerens er udviklet sådan, at det fjerner alger helt ned til 1,5-2 cm dybde imellem fliser og sten. Når vi kommer på besøg, fjerner vi de alger, som du ikke kan se med det blotte øje – og efter vores besøg har alt fra mos, ukrudt og alger svært ved at komme op igen. Vores algebehandling er alt sammen miljøvenligt, så du ikke skader den omkringliggende natur, når algerne skal fjernes.

Få et uforpligtende tilbud

Før og efter billeder

Bestil en algerens i dag, kontakt os på