Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

ALGERENS SKANDERBORG

Skanderborg by ligger i et skønt område, der både har skov og sø. Dette er en fordel for byens beboere, når det kommer til gåture i de fantastiske naturområder m.m. – men et ærgerligt problem, når det kommer til alger og deres spredning. Alger trives nemlig særdeles godt i områder med omkringliggende skov, bl.a. pga. birketræerne, der er særligt slemme til at sætte gang i spredningen af alger. Derfor står vi hos Kajdis Algerens til rådighed for at hjælpe dig af med alger, ukrudt m.m. på din matrikel – vi kommer dig til undsætning, når problemet virker uoverskueligt og uhåndgribeligt.

KAJDIS ALGERENS ER DIT MILJØVENLIGE VALG TIL ALGERENS I SKANDERBORG

Hos Kajdis Algerens har vi to store prioriteter; at fjerne alger og skidt fra din matrikel samt at gøre det på en miljørigtig måde. At fjerne alger effektivt kan være en omfattende proces, der kræver gode midler til at fjerne dem for alvor – men vi ønsker ikke, at vores miljø og natur skal lide på den bekostning. Derfor er vores algerens 100 % miljøvenligt. Vores midler til algerens er særligt udviklet, så det effektivt og sikkert fjerner alger fra facader på din bopæl, men samtidig skåner planter, dyr og andet natur imens. Vi fikser dit algeproblem sikkert og skånsomt.

EFTERÅRET ER DEN STORE SYNDER

Især når sensommerens udrinder, og efteråret starter er det en periode, hvor algerne for alvor begynder at sprede sig. Her vil du måske begynde at lægge mærke til, at facader, såsom fliser, mure og tage, langsomt bliver besat af algernes grønne lag. Skanderborgs beliggenhed blandt skov, samt flere boliger, der ligger i tæt bebyggelse, øger blot algernes vækst – de er nemlig glade for skygge og fugt, som kendetegner efterårets vejrforhold, men som træer og tæt bebyggelse også kan fremkalde. Derfor bør du være særligt opmærksom på dette tidspunkt af året, og her er der meget hjælp at hente hos professionelle fagfolk, der ved, hvordan man gør det af med algerne én gang for alle.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

EFTERÅR OG BOPÆL VED SØEN ØGER MÆNGDEN AF ALGER

Algers storhedstid at sprede sig i er, som bekendt, om efteråret, hvor sommerens varme vinde rinder ud og erstattes af et både koldere og fugtigere vejr. Her kan det virke helt uoverskueligt at se, hvordan du selv skal kunne skille dig af med de mange alger, der hurtigt vil sprede sig til alt fra terrasser, murer, fliser, tage m.m.

Er du ovenikøbet så heldig at være bosat ved en af Skanderborgs mange smukke søer, kan problemet være endnu værre. Alger trives nemlig særdeles godt i områder med slagregn, og søens skiftende vejrforhold øger blot fugtigheden omkring din bopæl.
Men heldigvis står vi hos Kajdis Algerens til rådighed med algebehandling, der kan fjerne problemet for dig.

HVORFOR VÆLGE KAJDIS ALGERENS I SKANDERBORG?

Når du står overfor et arbejde med at fjerne årets, eller flere års, vækst af alger, bør du søge professionel hjælp – på den måde er du sikker på, at problemet bliver løst af fagfolk med lang erfaring og viden på området.

Vi hos Kajdis Algerens tager vores arbejde meget seriøst, og vi vil gøre alt for at fjerne dit algeproblem på bedst mulig vis. Når du sætter os på opgaven, hjælper vi dig effektivt samtidig med, at vi skåner din bopæls omkringliggende natur

Bestil en algerens i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en algerens