Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Ring på 40943871

Professionel algerens til virksomheder og erhverv over hele Danmark

Vi tilbyder faste serviceaftaler til virksomheder, som ønsker en stabil, professionel og fast samarbejdspartner.

Med en serviceaftale er du og din virksomhed altid sikret en effektiv behandling og vedligeholdelse af facader, tagsten, fliser samt anden belægning.

Vi har gennem tiden udført algerens for en række større virksomheder.

Fliserens

Vores algebehandling udføres med professionelt udstyr, som garanterer et skånsomt og sikkert resultat.

Vi udfører en professionel rensning af dine fliser, uanset type og alder.

Træterrasserens

Vi udfører en professionel rensning af din træterrasse. Vi bruger professionelt udstyr og produkter, som garanterer dig et skånsomt og sikkert resultat.

Tagrens

Når du investerer i en mos- og algebehandling af dit tag, er det virkelig en investering.

Når vi renser taget på din bolig, er det ikke kun en æstetisk fordel. Faktisk er tagrensning en økonomisk investering.

Algerens af tag

Kajdis Algerens tilbyder professionel, skånsom og effektiv behandling samt efterbehandling af dit tag, så det holder sig pænt, rent og sikkert i mange år.

Et tæt og algefrit tag ser ikke kun godt ud, men sørger samtidig for et behageligt indeklima.

Graffitirens

Kajdis Algerens er din specialist i at fjerne graffiti. Vi har specialiseret os i afrensning og efterbehandling af stort set alle slags overflader.

Vi behandler med professionelt udstyr og eliminerende væske eller skum, som fjerner graffiti, snavs og alle skadelige stoffer.

Facaderens

Vi behandler din facade med professionelt udstyr inklusiv eliminerende skum, som fjerner alle skadelige alger, bakterier m.m. Dernæst udfører vi en miljøvenlig imprægnering af din facade, som styrker og beskytter mod nye angreb.

Professionel algerens til virksomheder og erhverv over hele Danmark

Hos Kajdi’s Algerens har vi gennem mere end 15 år hjulpet erhvervskunder over hele Danmark med at få belægninger og facader til at skinne og se ud som nye. Vi leverer topprofessionelle resultater med effektiv algerens hver gang. På den måde giver du potentielle kunder og også medarbejdere et godt førstehåndsindtryk, når de besøger din virksomhed.

Vi tilbyder blandt andet:

Vi kan hjælpe alle virksomheder. Både store og små. Så uanset hvor omfattende problemet er, og hvor meget din virksomhed er ramt af alger, kan vi hjælpe med at få både tag, facader og fliser til at stå flot igen.

Få en erhvervsaftale

Med en erhvervsaftale hos Kajdi’s Algerens er du altid sikret flotte arealer og minimale udgifter til rensning af belægning, facader og lignende, da vi sørger for at holde behandlingen ved lige. Det er din garanti for, at dine arealer altid står flot, og at resultatet varer ved.

Når du får en erhvervsaftale hos os, indebærer den som udgangspunkt, at vi kommer ud til din virksomhed én gang om året. Her behandler vi facader, belægning eller tag, så eventuelle problemer med alger slås ned. Er din virksomhed hårdere ramt og har brug for, at vi kommer oftere forbi, finder vi selvfølgelig også ud af det og laver en skræddersyet erhvervsaftale til dine behov.

Vi anbefaler en erhvervsaftale for et vedvarende resultat

Når vi har foretaget en omfattende rensning af facader, tag eller lignede, anbefaler vi altid, at du som kunde efterfølgende får en erhvervsaftale tilpasset dine behov. På den måde kan vi garantere et vedvarende resultat.

 

Der findes nemlig ikke gode råd mod alger, mos, bakterier m.m. Det, der hjælper, er det produkt, som vi behandler med. Men når vi har foretaget en omfattende behandling af din facade, dit tag eller lignende, kan de flotte arealer vedligeholdes ved minimale udgifter.

Kontakt os for at høre mere

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om dine muligheder for at få flotte og skinnende rene facader, belægning eller tag hos din virksomhed, skal du endelig kontakte Kajdi’s Algerens. Vi hjælper virksomheder over hele Danmark, og vi har allerede hjulpet flere store virksomheder i hele landet. Ring på tlf.: 40 94 38 71 eller send en mail på info@kajdisalgerens.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Få et uforpligtende tilbud

Vi sætter høje krav til den faglige standard

Se Line Baun Danielsen udtalelse

Se flere kundeudtalelser her

Bestil en algerens i dag, kontakt os på