Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

Træterrasserens til erhverv

Med mere end 12 års erfaring inden for afrensning og imprægnering af træterrasser for virksomheder i hele landet, er vi sikre på også at kunne levere et godt resultat for dig.

Vi benytter udelukkende professionelt udstyr, hvilket er din garanti for et skånsomt og flot resultat mange år frem.
Ser din virksomheds træbelægning ikke ud som den plejer og ønsker du at komme dette til livs, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. eller via nedenstående kontaktformular.

Træterrasserens til alle slags erhverv

Kajdi’s Algerens tilbyder professionel rensning af træterrasser til virksomheder, der ønsker at bevare deres udendørs arealer i optimal stand til fordel for kunder og medarbejdere.

Træmateriale udsættes for betydelig påvirkning fra vind, vejr og daglig brug, og for at sikre din virksomheds træterrasse de bedste forudsætninger for at modstå både sommer og vinter, anbefaler vi at dette kontinuerligt afrenses og imprægneres.

Uanset hvilken træsort dine terrassebrædder er lavet af, er vi sikre på at kunne levere et godt resultat.
Med mere end 12 års erfaring inden for afrensning af træbelægninger, kender vi alle kneb og skræddersyr desuden behandlingen så den er optimal for netop den træsort din belægning er lavet af.  
Vi har gennem tiden foretaget rensninger af alt fra sibirisk lærk og trykimprægneret fyr til ipe, jatoba og cumaru og mangle flere, hvorfor vi med tryghed i stemmen også kan sige at vi kan komme dine alger til livs.

Hvis du er i tvivl om muligheden for rensning af dine terrassebrædder, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Få et tilbud

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

SÅDAN FOREGÅR EN TRÆTERRASSERENS

Vi anvender udelukkende professionelt udstyr og produkter, der garanterer et fantastisk og skånsomt resultat. Vores proces starter med at blødgøre terrassen, hvorefter vi udfører en omhyggelig rensning for at fjerne skidt og alger. Efter denne fase anvender vi miljøvenlig desinficering og afslutter med en imprægnering af træet. Dette sikrer, at din terrasse bliver mere modstandsdygtig over for fremtidige angreb.

Efter rensning og imprægnering tilbyder vi en årlig vedligeholdelsesbehandling, der effektivt nedbryder de nye alger, der typisk opstår i løbet af vinteren.
Vores mål er at bevare din virksomheds træterrasse i optimal stand og sikre, at den fremstår flot og velholdt – også over tid.

Godt for miljøet

Gennem mange års erfaring har Kajdi’s forpligtet sig til miljøvenlig træterrasserens ved konsekvent at benytte Neutralon, et effektivt og miljøvenligt rensningsmiddel.

Neutralon er særligt udviklet, dansk godkendt og certificeret af Miljøstyrelsen. Denne miljømæssige fokusering adskiller os fra konkurrenterne, idet vi prioriterer miljøvenlige løsninger. Hos Kajdi’s er det en grundlæggende værdi at sikre, at vores produkter og tjenester ikke kun lever op til den højeste kvalitet, men også tager hensyn til vores værdifulde miljø.

Vi undgår konsekvent brugen af skadelige produkter og går ikke på kompromis med vores engagement i miljøvenlige løsninger. Vi opfordrer altid vores kunder til at følge vores rensningsprincip, der inkluderer skånsom maskinel nedvaskning med varmt vand, efterfulgt af eventuel sprøjtning med desinficerende midler som Neutralon og behandling med vores specialudviklede træimprægnering.

Bestil en TRÆTERRASSERENS

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

\

Algerens Aarhus

\

Algerens Skanderborg

\

Algerens Silkeborg

\

Algerens Odense

\

Algerens København

\

Hele Sjælland

Vi er landsdækkende i hele Danmark

Et udsnit af de byer vi kører ud til