Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

FLISEIMPRÆGNERING Aarhus

Fliseimprægnering kan være særdeles tiltrængt, hvis du bor i Aarhus eller omegn, hvor naturen og landskabet påvirker dine flisers levetid.

FLISEIMPRÆGNERING Aarhus

Aarhus er mange ting – bor du i midtbyen, ligger din bopæl måske tæt ved havet eller er en del af en tæt bebyggelse, og hvis du bor i byer, som Holme og Højbjerg, kan den skønne skov have noget at sige.

Derfor tilbyder vi effektiv og professionel fliseimprægnering til dig og dine fliser. Hos os får du fliserens med i prisen, når vi laver fliseimprægnering hos dig – på den måde får du det bedst mulige resultat.

IMPRÆGNERING AF FLISER MOD FREMTIDIGE ANGREB

Mange boliger i Aarhus og omegn har fliser – terrasser, indkørsler, garager m.m. Og fliser ser bare lidt bedre ud, når de ikke er besat af alger og andet skidt. Med vores fliseimprægnering får du god kvalitet og et flot resultat.

Inden vi imprægnerer dine fliser, giver vi dem en grundig fliserens, hvor al skidt og alger fjernes. Herefter vil vores erfarne fagfolk uføre fliseimprægneringen, der sikrer at der er langt mindre risiko for et fremtidigt algeangreb på dine fliser.

Med vores miljøvenlige produkter, renser og klargør vi dine fliser skånsomt og gør dem modstandsdygtige overfor fremtidigt skidt og uvelkommenheder.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

FLISEIMPRÆGNERING TIL ALLE BOLIGER

Uanset hvor i Aarhus’ og omegns alsidige landskab, du er bosat, er vi klar til at hjælpe dig og give dine fliser en lysere og længere fremtid.

Hos os får du fliseimprægnering inkl. fliserens af høj og miljøvenlig kvalitet til skarpe priser – kvadratmeterprisen på denne behandling er blot 69 kr. og derfor overkommelig at få foretaget.

Her skal der ikke lægges et uoverskueligt budget og opsparing på bordet – vi ordner dine fliser flittigt og billigt, uanset alder, type og lokation, så du igen kan nyde dem. Du vil igen blive glad, når du kommer hjem til flotte, rene fliser, hele året rundt.

HVORFOR VÆLGE OS TIL FLISEIMPRÆGNERING I AARHUS OG OMEGN?

Vi, hos Kajdis Algerens, har mange ting at byde på. Udover tilfredsstillende, anbefalet kundeservice, samt høj og miljøvenlig kvalitet af både anvendte produkter og det endelige resultat, så kan vi noget helt særligt.

Når du kontakter os for at få løst dit problem, så finder vi med det samme et tilbud, der passer til dig og din situation. Har du brug for algerens, fliserens fliseimprægnering eller noget helt fjerde, så finder vi en løsning til dig.

Dette kan du både få ved at kontakte os telefonisk samt her på hjemmesiden, hvor du også finder information om diverse behandlinger, vi udfører.

Bestil en FLISEIMPRÆGNERING

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en FLISEIMPRÆGNERING