Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

FLISEIMPRÆGNERING Odense

Vi, hos Kajdis Algerens, servicerer områder i hele landet – bl.a. i Odense og på resten af Fyn, hvor alger også hurtigt kan indtage diverse matrikler.

FLISEIMPRÆGNERING Fyn

For os er det underordnet, hvor på Fyn du bor – når vi kommer hjem til dig, finder vi den bedste løsning på det problem, du står overfor, der hvor du bor.

En fliseimprægnering er ofte en god behandling at overveje, da den vil sikre dine fliser længere levetid, uanset dine flisers alder og type.

Vores fliseimprægnering er effektiv og sikrer holdbarhed for dine fliser, så du i fremtiden ikke behøver at bekymre dig om dine fliser.

FYNS ALSIDIGE LANDSKAB KALDER PÅ FLISEIMPRÆGNERING

Lige meget hvor på Fyn, du er bosat, vil der være faktorer, der fremprovokerer alger og ukrudt på dine fliser. Skov og tæt bebyggelse i byerne, som f.eks. Odense, er lig med skygge, og dette elsker algerne. Hav og kyst kan skabe fugtigt klima, hvilket også er en vigtig risikofaktor for angreb.

Det er altså svært at bo et sted, hvor man ikke er eksponeret for bare én af disse faktorer – og derved kan der nemt være en risiko for, at dine fliser er eller bliver mere skadede og beskidte, end du går og tror. Men dette har vi heldigvis en miljøvenlig løsning på; nemlig vores fliseimprægnering.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

MILJØVENLIG OG BILLIG FLISEIMPRÆGNERING HOS KAJDIS ALGERENS

Vi bekymrer os både om dine flisers levetid og din tilfredshed – men også om vores naturs og miljøs velbefindende. Derfor har vi fundet en løsning, der opfylder tilfredshed på alle disse parametre – nemlig vores miljøvenlige fliseimprægnering.

Vores fliseimprægnering er 100% miljøvenlig, hvilket sikrer, at ingen former for giftstoffer eller andet slipper ud i naturen og ned i grundvandet. Derudover får du fliserens med i din fliseimprægnering i Odense, så du både opnår rens og holdbarhed i prisen.

Når du kontakter os, finder vi med det samme et tilbud til dig, så dine fliser får den behandling, der er brug for.

Bestil en FLISEIMPRÆGNERING

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en FLISEIMPRÆGNERING