Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

FLISEIMPRÆGNERING SILKEBORG

Uanset hvor i landet du bor, kan dine fliser risikere at blive svinet til af alger og andet ukrudt over tid. Silkeborg er ikke en undtagelse.

FLISEIMPRÆGNERING Silkeborg

Silkeborgs landskab er præget af skovområder med mange søer samt varierende bebyggelse i selve byen. Denne form for varierende landskab skaber forskellige grobunde for skidt- og algevækst – særligt på fliser og andre facader.

Kajdis Algerens er heldigvis eksperter på dette område, og med vores professionelle og effektive service rykker vi ud og foretager både fliserensninger- og imprægneringer hos dig. Med vores erfarne fagfolk og gode materialer forlænger vi dine flisers levetid.

LÆNGE LEVE DINE FLISER

Når du kontakter os, kan du være sikker på at få en fremragende kundeservice. Udover vores professionelle tilgang til og erfaring på områder med algevækst og skadede fliser, vil du opleve skønne priser og tilfredsstillende resultater.

Vores fliseimprægnering i Silkeborg foretages efter en grundig fliserens, hvor skidt og alger fjernes grundigt fra fliserne. Vores fliseimprægnering vil herefter gå ind og sørge for, at risikoen for fremtidige angreb minimeres betydeligt og dermed gør dine fliser mere modstandsdygtige.

Denne effektive behandling koster blot 69 kr. pr. m2 flise – og dette er inkl. moms. Så gør fremtiden med dine fliser lettere og kontakt os i dag.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

DERFOR HAR SILKEBORG BRUG FOR OS TIL FLISEIMPRÆGNERING

Som tidligere nævnt er Silkeborgs landskab meget alsidigt og varierende, hvilket giver anledning til algers vækst alle vegne.

Skygge og fugt er naturlige faktorer, som alger er særligt glade for, når de skal formere og sprede sig på diverse facader – og desværre bl.a. dine elskede fliser. Og når Silkeborg by er omkredset af søer og skov, er der stor risiko for at dette vil komme til at ske.

Bor du derimod inde i Silkeborg midtby, kan den tætte bebyggelse også komme i vejen for at holde dine fliser rene og ved lige. Derfor kommer vi dig til undsætning med vores fliseimprægnering i Silkeborg, når problemet er vokset dig over hovedet.

Bestil en FLISEIMPRÆGNERING

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en FLISEIMPRÆGNERING