Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

FLISEIMPRÆGNERING Sjælland

På Sjælland finder man mange forskellige slags natur, som påvirker ens flisers holdbarhed.

VIND OG VEJR SLIDER PÅ FLISERNE

Hvis du bor tæt ved vandet, vil dine fliser blive udsat for både rusk og slagregn. Bor du tæt ved skovområder opstår helt andre forhold, som gør dine fliser mere modtagelige overfor angreb fra alger og mos.

Begge dele har vi stor erfaring i at beskytte dine fliser i mod. Hos Kajdis Algerens ved vi, hvordan forskellige typer forhold påvirker dine fliser, og vi har udarbejdet specifikke behandlinger for fliseimprægnering på Sjælland mod netop dette.

SKÅNSOM BEHANDLING

Vores tilgangsmåde til fliseimprægnering på Sjælland er udarbejdet med miljøet i hovedsæde. Vi imprægnerer dine fliser skånsomt og med miljøvenlige redskaber, som både sikrer en længere holdbarhed for fliserne, men også sikrer minimal påvirkning af dem omgivende natur.

Med vores fliseimprægnering vil du opleve, hvordan dine fliser fremstår flottere i længere tid og mere modstandsdygtige overfor nye angreb. Vi er en landsdækkende virksomhed, som tilbyder algerens og fliseimprægnering til hele landet.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

KONTAKT OS I DAG

Du kan med fordel kontakte os i dag, og få et uforpligtende tilbud på en fliseimprægnering på Sjælland. Vi kommer hjem til din bopæl og giver et gratis flisetjek, så vi kan sikre os, at du modtager netop den behandling, som dine fliser kræver.

Udover at imprægnere fliser tilbyder vi også at imprægnere tag, facader og træterrasser. Disse imprægneringer udføres ud fra samme principper som ved fliseimprægnering – nemlig med en konsekvent miljøvenlig profil.

Vores kunder erfarer ofte, hvordan en professionel fliserensning og fliseimprægnering på Sjælland kan være med til at øge din boligs værdi. Boligens visuelle fremtoning får et øjeblikkeligt løft med fliserens og imprægnering, som desuden gør det lettere for dig at vedligeholde dine fliser.

Vi har flere tilfredse kunder i vores portefølje. Du kan læse om deres erfaringer med vores behandlinger her på siden.

Bestil en FLISEIMPRÆGNERING

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en FLISEIMPRÆGNERING