Fliseimprægnering Sjælland

Fliseimprægnering inkl. rensning af fliser:

69 kr. pr. m2

Vind og vejr slider på fliserne

På Sjælland finder man mange forskellige slags natur, som påvirker ens flisers holdbarhed. Hvis du bor tæt ved vandet, vil dine fliser blive udsat for både rusk og slagregn. Bor du tæt ved skovområder opstår helt andre forhold, som gør dine fliser mere modtagelige overfor angreb fra alger og mos.

Begge dele har vi stor erfaring i at beskytte dine fliser i mod. Hos Kajdis Algerens ved vi, hvordan forskellige typer forhold påvirker dine fliser, og vi har udarbejdet specifikke behandlinger for fliseimprægnering på Sjælland mod netop dette.

Skånsom behandling

Vores tilgangsmåde til fliseimprægnering på Sjælland er udarbejdet med miljøet i hovedsæde. Vi imprægnerer dine fliser skånsomt og med miljøvenlige redskaber, som både sikrer en længere holdbarhed for fliserne, men også sikrer minimal påvirkning af dem omgivende natur.

Med vores fliseimprægnering vil du opleve, hvordan dine fliser fremstår flottere i længere tid og mere modstandsdygtige overfor nye angreb. Vi er en landsdækkende virksomhed, som tilbyder algerens og fliseimprægnering til hele landet.

Kontakt os i dag

Du kan med fordel kontakte os i dag, og få et uforpligtende tilbud på en fliseimprægnering på Sjælland. Vi kommer hjem til din bopæl og giver et gratis flisetjek, så vi kan sikre os, at du modtager netop den behandling, som dine fliser kræver.

Udover at imprægnere fliser tilbyder vi også at imprægnere tag, facader og træterrasser. Disse imprægneringer udføres ud fra samme principper som ved fliseimprægnering – nemlig med en konsekvent miljøvenlig profil.

Vores kunder erfarer ofte, hvordan en professionel fliserensning og fliseimprægnering på Sjælland kan være med til at øge din boligs værdi. Boligens visuelle fremtoning får et øjeblikkeligt løft med fliserens og imprægnering, som desuden gør det lettere for dig at vedligeholde dine fliser.

Vi har flere tilfredse kunder i vores portefølje. Du kan læse om deres erfaringer med vores behandlinger her på siden.

Få et  uforpligtende tilbud

Ring nu på 40 94 38 71 og få et uforpligtende tilbud på fliseimprægnering.

Vi kan også rense og imprægnere dit

Kajdis Algerens – Naturlige, miljøvenlige, bæredygtige løsninger

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder.

Vi sætter høje krav til den faglige standard

“Vi havde næsten ikke håbet på, det kunne blive så flot, men det er bare LIGE i skabet.
Det er SÅ flot! Så tusind tak! Vi ringer efter dig igen!”
– 
Janni Christensen og Karsten Ree.

Se flere kundeudtalelser her eller se videoen øverst på siden.

Bestil en algerens i dag, kontakt os på