Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

FLISEIMPRÆGNERING SKANDERBORG

Ønsker du, at dine fliser skal holde sig rene og intakte så længe som muligt?

Det kan vi godt forstå, og derfor vil vi gerne hjælpe dig. Vi foretager fliseimprægnering hos dig, når dine fliser har brug for en kærlig hånd.

VIND OG VEJR SLIDER PÅ FLISERNE

Skanderborg er en af de byer, vi rykker ud til – særligt pga. byens landskab der er præget af varierende natur- og byområder.

Ellers skønne naturfaciliteter, som skov og sø, kan pludselig blive den store synder, der hjælper alger og ukrudt med at formere sig på din grund – og særligt på og imellem dine fliser.

DINE PROBLEMER MED ALGER KLARES MED VORES FLISEIMPRÆGNERING

Vi vil med glæde hjælpe dig af med den uoverskuelige opgave, det er at skulle rense fliser grundigt og herefter imprægnere dem til, at alle alger forsvinder og bliver væk.

I stedet opfordrer vi dig til at kontakte os og sætte os på opgaven. Vores fornemmeste opgave er at løse dit problem professionelt og effektivt, så du står tilbage med et rent og tilfredsstillende resultat, der vil vare længere, end du kunne turde håbe på.

Vores kombination af fliserens- og imprægnering sikrer hhv. grundig rensning og langsigtet holdbarhed og modstandsdygtighed overfor fremtidige angreb.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

VORES GODE TILBUD ER KOMMET FOR AT BLIVE

Vi har et stærkt ønske om, at både pris og resultat er tilfredsstillende for vores kunder. Et ønske om, at det ikke behøver koste en formue at få professionel hjælp, og omvendt at resultatet ikke er utilfredsstillende, hvis prisen for behandlingen er lav.

Derfor har vi lagt vores priser i et leje, hvor alle kan være med og samtidig få gode og holdbare resultater, de vil blive glade for. Vores kvadratmeterpris for fliseimprægnering, inkl. fliserens, ligger på blot 69 kr. Så behøver du ikke nedprioritere dine fliser, men kan i stedet få ordnet problemet én gang for alle af os.

Bestil en FLISEIMPRÆGNERING

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en FLISEIMPRÆGNERING