Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

FLISEPESTBEHANDLING KØBENHAVN

Mange boligejere oplever, at deres fliser bliver angrebet af flisepest. Denne flisesygdom er et udbredt fænomen, som mange prøver at fjerne med højtryksrenser, hvilket ofte resulterer i, at man får beskadiget sine fliser og ødelægge deres overflade.

FLISEPESTBEHANDLING i KØBENHAVN

Derfor anbefaler vi, at flisepest behandles af professionelle. Der findes nemlig over 900 forskellige arter af flisepest i Danmark, hvilket betyder at det skal gribes an på vidt forskellige måder.

Flisepest opstår oftest i områder med skygge, eksempelvis under træer og i områder nord for selve bygningen. Derfor kan en professionel flisepest-behandling i København spare dig for mange unødvendige udgifter i fremtiden.

Hos Kajdis Algerens har vi stor erfaring med flisepest-behandling i København. Med høj bebyggelse og mange skyggezoner har flisepesten optimale forhold for gro.

Her opstår der ofte fugtige og kolde områder omkring fliser, som ikke opnår direkte belysning fra solen. Især i efterårssæsonen ser vi, hvordan flisepesten angriber københavnske fliser. Med en miljøvenlig profil garanterer vi for, at dine fliser behandles skånsomt og effektivt ud fra bæredygtige principper.

Som en del af flisepest-behandlingen imprægnerer vi dine fliser og fjerner skadelige alger, mos og bakterier. Vi har landsdækkende service, hvilket indebærer at vi tilbyder både private og virksomheder gratis flisetjek. Derudfra kan vi tilrettelægge en behandling til netop dit behov.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

Fordele ved flisepestbehandling

Vi har erfaret, at en flisepest-behandling i København kan bidrage til at øge boligens værdi. Udendørsarealerne har en stor betydning for helhedsindtrykket af en bolig. Med fliser angrebet af flisepest fremstår en bolig ofte slidt og nedprioriteret. Vi kan med en effektiv flisepest-behandling løfte hele din boligs fremtoning.

Med mange års erfaring i flisepest-behandling i København kan vi tilbyde et professionelt stykke arbejde, med mange tilfredse kunder til at bekræfte dette. Udover flisepest-behandling tilbyder vi også miljøvenlige rensninger af tag, facader og træterrasser. Vi har altid fokus på den gode kundeservice og professionel rådgivning.

MANGE ÅRS ERFARING I BRANCHEN

Vi har mange års erfaring med flisepest-behandling af alle slags overflader og arealer hos både private og virksomheder. Som sidegevinst ved en professionel flisepest-behandling kan du hæve din ejendoms værdi.

Denne form for behandling forlænger flisernes levetid og de fremstår velplejede i længere tid. Dette afspejler sig også i husets værdi, som oftest påvirkes af grimme udendørsarealer.

Derfor kan du hæve din boligs værdi ved at sikre fliserne et flot udseende og langvarig modstandsdygtighed overfor alger, flisepest og mos.

Kontakt Kajdis Algerens og hør mere om flisepest-behandling i København og vi skræddersyer et tilbud til netop dit behov.

Bestil en FLISEPESTBEHANDLING

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en FLISEPESTBEHANDLING