Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

FLISEPESTBEHANDLING Sjælland

Flisepest rammer mange terrasser landet over. Især i månederne omkring efteråret har flisepesten de bedste vækstmuligheder, hvilket giver mange frustrerede boligejer.

FLISEPESTBEHANDLING på Sjælland

Mange prøver selv at fjerne flisepesten med højtryksrenser, hvilket vi på det stærkeste fraråder, da dette kan medføre uoprettelige skader på flisernes overflader. Med mange års erfaring inden for algerens tilbyder vi en skånsom og miljøvenlig rensning, imprægnering og flisepest-behandling i Sjælland.

Vi ser ofte flisepesten vokse aggressivt i områder ved vand og skov. Disse områder kendetegnes ofte ved at være fugtige, hvilket skaber optimale forhold for flisepesten.

Hvis du søger en professionel flisepest-behandling i Sjælland, så er du kommet til det rette sted. Hos Kajdis Algerens har vi mange års erfaring inden for behandling af flisepest. Vi kommer hjem til dig og giver dig et gratis flisetjek – på den måde kan vi give dig et kompetent tilbud på en komplet flisebehandling.

Med en flisepest-behandling i Sjælland sørger vi for at rense dine flise og efterfølgende imprægnere dem, hvilket gør det lettere for dig at vedligeholde fliserne i fremtiden og gøre dem modstandsdygtige overfor nye angreb. Dette gør vi med stor omtanke for miljøet, for alle vores opgaver udføres med miljørigtige rensemidler.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

Fordele ved flisepestbehandling

Med en flisepest-behandling i Sjælland kan du endda forøge din boligs værdi. Udendørsarealer dækket af flisepest sender ofte et negativt signal om selve boligen. Derfor synes vi det er vigtigt, at både hus og fliser fremstår i sin bedste stand. Vi klarer også andre opgaver såsom tagrensning og facaderens på Sjælland, som udføres i samme professionelle standard som vores flisepest-behandling.

Vi behandler alle overflader – uanset alder og stand, og garanterer et skånsomt og sikkert resultat. Vi tilbyder også flisepest-behandling til virksomheder og erhverv på hele Sjælland. Kontakt os, så kommer vi forbi til et gratis flisetjek og udarbejder et uforpligtende tilbud.

MANGE ÅRS ERFARING I BRANCHEN

Vi har mange års erfaring med flisepest-behandling af alle slags overflader og arealer hos både private og virksomheder. Som sidegevinst ved en professionel flisepest-behandling kan du hæve din ejendoms værdi.

Denne form for behandling forlænger flisernes levetid og de fremstår velplejede i længere tid. Dette afspejler sig også i husets værdi, som oftest påvirkes af grimme udendørsarealer.

Derfor kan du hæve din boligs værdi ved at sikre fliserne et flot udseende og langvarig modstandsdygtighed overfor alger, flisepest og mos.

Kontakt Kajdis Algerens og hør mere om flisepest-behandling på Sjælland og vi skræddersyer et tilbud til netop dit behov.

Bestil en FLISEPESTBEHANDLING

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en FLISEPESTBEHANDLING