Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

FLISERENS I KØBENHAVN

Er din fliseterrasse eller indkørsel blevet medtaget af alger?

Mange beboere i København oplever, at deres flise arealer bliver angrebet af alger. Det kan gøre fliserne glatte og farlige og giver grimt udseende.

Fliserens København

Derfor er det vigtig at behandle og beskytte sine flise arealer København, hvor høj bebyggelse skaber gode grobetingelser for alger. Alger vokser nemlig bedst i mørke og der hvor regnvand let ophober sig og giver optimale forhold for skimmelsvamp.

Mange fliseterrasser i høj bebyggelse bliver i efteråret ikke brugt, og mange beboere opdager derfor ikke ophobninger af skidt eller vand på deres fliser, som hurtigt spreder sig og i længden kan nedbryde fliserne.

Ved at undgå disse problematikker og få en effektiv rensning af stenterrassen i København kan du undgå ubehagelige overraskelser, når du skal til at benytte terrassen igen efter en lang vinter.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

FORDELE VED FLISERENS – FLISERENS I KØBENHAVN

Der findes mange fordele ved rensning af stenterrasser i København. Vores behandling bidrager til at forlænge belægningens levetid og bibeholder stenenes flotte udseende. Efter vores behandling får du også selv lettere ved at vedligeholde din terrasse, da behandlingen gør fliserne mere modstandsdygtig og afvisende overfor smuds.

Med en bæredygtig imprægnering garanterer vi, at din terrasse bliver behandlet skånsomt og med omtanke for miljøet. Med en algefri fliseterrasse fremstår din bolig flot og præsentabel, og kan i sidste ende bidrage til at øge boligens værdi.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på rensning af fliseri København. Vi har mange års erfaring i netop rensning af fliser og har opbygget stort kendskab til forebyggelse og vedligehold af alle slags sten, som bliver brugt på små og store arealer.

Bestil en fliserens i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR FLISERENS I KØBENHAVN SAMT RESTEN AF LANDET

Vi servicerer hele landet og skræddersyer tilbud på rensning i København efter dit behov. Udover rensning af fliser tilbyder vi også professionel tagrensning, facaderens og grafittirens i København til både private og til virksomheder. Vi har desuden specialiseret os i at imødekomme vores kunders ønske om miljøvenlighed, og har udbredt dette til alle vores behandlinger af alger.