Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

RENSNING AF TRÆTERRASSE Odense

Vi er sikre på, at mange boliger på Fyn og i Odense er indehaver af en skøn træterrasse, der er forudsætning for gode minder og oplevelser i venner og families samvær.

Træterrasser på Fyn

Vi er sikre på, at mange boliger på Fyn og i Odense er indehaver af en skøn træterrasse, der er forudsætning for gode minder og oplevelser i venner og families samvær. Men vi er også klar over, at mange at disse træterrasser hurtigt overtages af mos og alger, som over tid gør træterrassen beskidt og skrøbelig – og det er en skam.

Derfor stiller vi vores professionelle træterrasserens til rådighed på hele Fyn. Vi rykker ud og renser og redder træterrasser i Odense midtby, såvel som kystbyerne og andre byer rundt omkring på Fyn.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

PROFESSIONEL TRÆTERRASSERENS I ODENSE

Træterrasserens, og alle andre behandlinger, hos os, er et professionelt stykke arbejde udført af erfarne fagfolk med det rigtige udstyr. Du kan derfor være sikker på, at stå tilbage med et rent, holdbart og tilfredsstillende resultat, når vi har gjort vores arbejde hos dig i Odense.

Udover en rensning af træterrassen, er også imprægnering af træet inkluderet i prisen – på den måde kommer din træterrasse ikke bare til at se flottere og renere ud, dens levetid og holdbarhed forlænges betydeligt. Vi ønsker for dig, at du igen kan have hyggelige stunder på din træterrasse, og det er det, vi kommer for at give dig med vores træterrasserens.

FORDELE VED RENSNING OG IMPRÆGNERING

  • Forlænger terrassens levetid
  • Bibeholder træets struktur
  • Gør træet lettere at vedligeholde
  • Gør træet afvisende over for smuds

HVAD KAN KAJDIS ALGERENS?

Hos Kajdis Algerens har vi mange prioriteter, vi altid opfylder, når vi gør vores arbejde. For os handler det ikke kun om et flot og tilfredsstillende resultat. Vi ønsker at vores kundeservice er i top, og dette sørger vi for, ved at give uforpligtende, gode tilbud og sætte vores behandlinger til priser, der er til at overkomme for den almene befolkning.

Derudover udfører vi vores træterrasserens 100 % miljøvenligt, så hverken natur, dyr eller planter tager skade af vores besøg. Vi er altså et firma, der har vores prioriteter og kvalitet i orden – vi skaber en bedre hverdag for dig.

Kundecase

I det tidlige forår tog Rikke og Henrik som bor på Munkevænget, 5230 Odense kontakt til os. De havde store udfordringer med deres træterrasse, da det blev enormt glat i de våde måneder og var kedelig at kigge på.

I begyndelsen af sommeren skulle de holde en havefest, og vil derfor gerne at træterrassen var med til at danne rammerne for en hyggelig aften.

Vi har foretaget en dybdegående rensning, hvorefter træet er blev desinficeret som nedbryder de sidste rødder. Sluttelig er terrassen blevet imprægneret med en klar diffusionsåben imprægnering. Hermed er træet mættet godt og suger derfor ikke regnvand på samme måde som tidligere.

Vi skal servicere terrassen igen til foråret med vores vedligeholdelses behandling.

Hermed kan vi opretholde et pænt resultat. Du kan se hele kundecasen i videoen her.

Bestil en TRÆTERRASSERENS

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en TRÆTERRASSERENS