Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

RENSNING AF TRÆTERRASSE Silkeborg

Mange boliger i naturskønne områder, som Silkeborg i den grad er, er indehaver af en træterrasse.

Træterrasser i Silkeborg

Mange boliger i naturskønne områder, som Silkeborg i den grad er, er indehaver af en træterrasse. En træterrasse er med til at skabe både liv og glæde i haven, når der skal hygges – både alene med en bog og en kop te samt i venner og families lag omkring et måltid eller en fest. Ville det ikke være ærgerligt, hvis alt dette skulle gå til spilde af den simple grund, at alger og mos fik lov at overtage træterrassen?

Det synes vi, hos Kajdis Algerens, og derfor ønsker vi at sætte en stopper for det, og give dig muligheden for at skabe gode minder og oplevelser på din træterrasse tilbage. Det gør vi med vores træterrasserens i Silkeborg.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

FUGT OG SKYGGE KALDER PÅ EN TRÆTERRASSERENS

To af de vigtigste faktorer, der er skyld i alger og mos, er skygge og fugt. Hvis ikke efterårets vejrforhold er nok i sig selv til at sprede algerne, så er naturen omkring Silkeborg det helt sikkert – hvilket desværre gør det muligt for alger og mos at være til stede hele året rundt.

Træterrasser i området tæt ved Silkeborgsøerne og de store skovområder er særligt disponeret for mos- og algeangreb, da træerne skaber skygge og fugt i samarbejde med søerne. Derfor kræver det professionel hjælp til træterrasserens at gøre det af med problemet for alvor.

FORDELE VED RENSNING OG IMPRÆGNERING

  • Forlænger terrassens levetid
  • Bibeholder træets struktur
  • Gør træet lettere at vedligeholde
  • Gør træet afvisende over for smuds

HVORFOR KAJDIS ALGERENS TIL JERES TRÆTERRASSERENS?

Kajdis Algerens er et firma, der på mange måder opfylder kunders krav tilfredsstillende og grundigt. Vores træterrasserens indebærer både rens og imprægnering af træet, så det er kønnere at se på, holder i længere tid og er modstandsdygtig overfor nye angreb. Hele denne behandling ordnes 100 % miljøvenligt, når du vælger os.

Vi ønsker gode resultater for dig, uden vi behøver beskadige naturen omkring din træterrasse. Skal vi klare opgaven for dig i Silkeborg? Kontakter du os, sender vi dig et uforpligtende tilbud med det samme – så kan du finde præcis den service, du ønsker at få.

Bestil en TRÆTERRASSERENS

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en TRÆTERRASSERENS